Cruise

Windstar stelt heropstart uit tot mei

Windstar Cruises stelt de heropstart van haar afvaarten uit tot mei 2021 en schrapt de aanlopen in de Verenigde Staten, Alaska en Mexico. De maatregel volgt op de beslissing van de Amerikaanse gezondheidsdiensten (CDC) om voorlopig geen cruises van meer dan zeven nachten toe te laten. De zopas verlengde Star Breeze, die eind maart 2021 haar eerste gasten zou ontvangen, zal nu vanaf 15 mei een nieuw vaarschema verzorgen vanuit Sint-Maarten. Star Breeze blijft tot eind augustus in de Caraïben met een programma dat wordt toegespitst op de stranden en de watersporten vanaf de marina van het schip.

Op het einde van de zomer vertrekt Star Breeze via Colombia en het Panamakanaal naar Frans-Polynesië. Het hele winterseizoen zal het schip cruises van 7, 10 en 11 nachten verzorgen vanuit Tahiti. Traditioneel was Frans-Polynesië de bestemming van de Wind Spirit. Die hervat er op 6 mei haar programma.

De twee overige schepen die bij Fincantieri in Palermo momenteel hun upgrade en verlenging krijgen, varen deze zomer in Europa. Star Legend komt op 1 mei 2021 in Piraeus in de vaart en spendeert de zomer in de Middellandse Zee. Star Pride debuteert op 14 juli in Dover. Ook het zeiljacht Wind Star biedt tijdens het zomerseizoen cruises aan in Europa.

© Foto Windstar Cruises

Comments