Cruise

Voormalig Costa-schip wordt Margaritaville Paradise

Margaritaville, de bekende hotel- en restaurantketen van Jimmy Buffet, lanceert de offshore-resort beleving Margaritaville at Sea. Het eerste cruiseschip Margaritaville Paradise (ex Costa Classica/neoClassica en Grand Paradise) vertrekt op 30 april 2022 op zijn eerste reis vanuit Palm Beach (Florida) naar Grand Bahama. Margaritaville sloot hiervoor een samenwerking af met Bahamas Paradise Cruise Line.

“Margaritaville at Sea zal een nieuwe, opwindende en leuke manier zijn voor gasten om te ontsnappen aan het drukke leven en op vakantie te gaan in Margaritaville,” zei John Cohlan, CEO van Margaritaville. “Van oceanen tot meren, Margaritaville heeft een organische band met het water en met Margaritaville at Sea brengen we onze iconische levensstijl, resortervaringen en verhoogde service direct naar zee. We kijken ernaar uit om de gasten te verwelkomen.”

Margaritaville Paradise beschikt over 658 hutten die worden ingericht met nautische details en kleuren beïnvloed door de zee, het strand en de lucht. Het voormalige vlaggenschip van Bahamas Paradise Cruise Line, zal over tal van eet- en drinkgelegenheden beschikken, waaronder JWB Prime Steak & Seafood, Frank and Lola’s Pizzeria, Port of Indecision Buffet, LandShark Sports Bar en Margaritaville Coffee & Pastry Shop, evenals de Euphoria Lounge, Sunset Bar en bekende  5 o’Clock Somewhere Bar. Daarnaast biedt het schip recreatieve activiteiten en entertainment met het Par-A-Dice Casino, een Stars on the Water Theater, St. Somewhere Spa, Fins Up! Fitness Center, zwembaden, een winkel en meer. Het schip werd in 1991 gelanceerd op Fincantieri’s Marghera scheepswerf en heeft jaren voor Costa Cruises gevaren tot de Carnival Corporation het in 2018 verkocht aan Bahamas Paradise Cruise Line.

“We zijn enthousiast over dit partnership met Margaritaville at Sea vanuit de haven van Palm Beach. We zijn ongelooflijk trots op wat we hebben opgebouwd bij Bahamas Paradise Cruise Line en kijken uit naar deze volgende fase met een rebranding als Margaritaville at Sea. Het samenwerkingsconcept zal een andere dimensie toevoegen aan de cruise-industrie en een nieuw publiek van reizigers aanspreken,” voegde Oneil Khosa, CEO van Bahamas Paradise Cruise Line toe, die tevens de CEO van Margaritaville at Sea wordt.” Margaritaville at Sea biedt gasten Margaritaville’s authentieke cultuur, entertainment en eten op weg naar een prachtige bestemming op Grand Bahama Island. De ervaring wordt aangevuld met een ongeëvenaarde, gepersonaliseerde gastenservice van begin tot eind met valet-service en exclusieve cruiseterminals voor soepeler in- en uitschepen.”

Margaritaville at Sea is niet de eerste stap van de keten in de cruise-industrie. Margaritaville heeft al een aantal outlets aan boord van schepen van Norwegian Cruise Line. “Op de oceaan varen is voor mij het enige dat beter is dan op een strand aan de oceaan te vertoeven. Nu kunnen vakantiegangers in ons kielzog volgen”, aldus zanger, songwriter en bestsellerauteur Jimmy Buffett.

© rendering Margaritaville

Comments