Cruise

Viva Cruises opent verkoop MS Seaventure

Riviercruisespecialist Viva Cruises slaat met het zeeschip MS Seaventure in april 2021 een nieuwe weg in. Als klein expeditiecruiseschip voor maximaal 164 gasten kan Seaventure (ex-Bremen van Hapag-Lloyd Cruises) vanwege de grootte en de veertien Zodiacs ook kleinere havens en de meest bijzondere locaties aanlopen. Het schip heeft in het voorjaar Bremerhaven als thuishaven en vaart van daaruit op de Noordzee en Oostzee. Op de eerste afvaart van 18 tot 25 april bezoekt Seaventure Wismar, Szczecin, Stralsund, Kopenhagen, Helgoland en Hamburg. De eerste cruise wordt vervolgd door nog meer zevendaagse-cruises naar bestemmingen zoals Malmö, Kristiansand, Göteborg, Sylt, een dagtocht door het Kielerkanaal en Honfleur. Ook Antwerpen en Zeebrugge staan in mei al op het vaarschema.

Op alle cruises kunnen gasten rekenen op de gebruikelijke, informele Viva Cruises-levensstijl en all-inclusive vakantie. Die omvat de maaltijden, snacks, dranken en minibar. In het restaurant van de Seaventure genieten gasten, zonder vaste dinertijden, van een internationale keuken die veel nadruk legt op lokale gerechten uit de betreffende regio’s. De 82 hutten van de Seaventure zijn uitgerust met een comfortabele slaapkamer en zitgedeelte met airconditioning, één- of tweepersoonsbedden en een extra slaapbank, televisie, dvd-systeem, satelliettelefoon en Wi-Fi, badjas, föhn, reiswekker en privékluis. Een aantal van de hutten beschikt over een privébalkon.

Bij boekingen tot 31 december ontvangen gasten een voucher ter waarde van €350 per persoon op de gehele riviercruiseportfolio van Viva Cruises. De voucher is te gebruiken tot 31 december 2021.

© foto Viva Cruises

Comments