Cruise

Vista wordt de naam van het nieuwe Oceania-schip

Vista wordt de naam van het eerste schip van de Allura-klasse van Oceania Cruises. Dat heeft de rederij aangekondigd. De nieuwe scheepsklasse zal plaats bieden aan 1.200 gasten. De Fincantieri-werf Sestri Ponente levert de Vista op in 2023. Dat is een jaar later dan aanvankelijk was meegedeeld. Een zusterschip volgt in 2025. De reservaties voor het nieuwe schip openen in september.

De Allura-klasse zal alle vertrouwde kenmerken van de rederij omvatten met een verfijnde keuken, een persoonlijke service met twee personeelsleden voor elke drie gasten en een warme en gastvrije sfeer uitstralen. Daarnaast mogen de gasten zich aan een aantal nieuwigheden verwachten. The Grand Dining Room wordt een eerbetoon aan de vroege 20ste eeuwse Parijse samenleving met een eigentijdse interpretatie van de Belle Epoque.

Vanaf de maand mei zal Oceania Cruises geleidelijk meer details over het nieuwe schip vrijgeven waaronder Vista’s negen culinaire ervaringen, de openbare ruimtes en de op particuliere woningen geïnspireerde suites en passagiershutten. Volgens CEO Bob Binder spelen de officieren en bemanning een belangrijke rol bij het ontwerp van het schip. “Zij brengen geweldige nieuwe ideeën naar voren. Meer dan enig ander onderdeel van de Oceania Cruises-organisatie hebben we ons succes te danken aan onze teams aan boord. Zij zijn degenen die Vista mogelijk hebben gemaakt en als eerbetoon aan deze ware visionairs van de zeven zeeën noemen we het schip naar hen.”

© rendering Oceania Cruises

Comments