Leer, win en reis naar de Verenigde Staten met het USA Discovery Program!

Het USA Discovery Program is een nieuw online e-learningplatform voor reisprofessionals om de Verenigde Staten beter te leren kennen. Daarnaast maak je kans om een plaats te winnen op een fam trip naar de USA en tal van andere cadeaus!

Brand USA, de marketingorganisatie voor de Verenigde Staten, was het eerste publiek-private partnership van het land om de Verenigde Staten als reisbestemming te promoten. Tegelijkertijd communiceert het over de werking en procedures voor reizigers die naar de Verenigde Staten willen gaan.

Het kantoor van Brand USA, verantwoordelijk voor België, Luxemburg en Frankrijk, heeft recent het USA Discovery Program gelanceerd. Het gaat om een bekroond, interactief programma van online trainingen om de reisindustrie op te leiden over de 50 staten, vijf territories en het District of Columbia. Op deze manier worden reisagenten en -aanbieders gevormd tot echte Amerika-specialisten!

USA Discovery Program

Meer dan 60 badges te behalen: zowel geografisch als thematisch

Het USA Discovery Program is een onmisbare bron van informatie voor reizen naar meerdere bestemmingen binnen de Verenigde Staten. Je ontvangt een badge wanneer je de verschillende informatiefiches en de bijhorende quiz succesvol hebt doorlopen. Het stelt de reisagenten in staat om bij te leren over minder gekende plaatsen, maar schaaft ook de kennis bij over iconische plaatsen binnen de VS waarvan je dacht alles te weten. We nemen je mee – dwars door de Verenigde Staten – op en naast de gebaande paden.

Wil je jouw klanten meenemen op wintersport naar de VS? Of zijn ze meer te vinden voor wateractiviteiten? Er werden speciale badges voor jullie gecreëerd, opgesplitst volgens geografische zone, per staat en soms zelfs per stad.

Natuurlijk vind je er ook informatie over het bruisende New York en de prachtige Californische kist, maar eveneens over Texas, Louisiana, Oregon, New Mexico, Puerto Rico en zoveel meer!

Al winnende leren

Iedere maand, te starten vanaf 16 september 2019, zal Brand USA een geschenk uitreiken tijdens haar maandelijkse USA Webinar – waarbij een inspirerende route doorheen verschillende staten wordt voorgesteld. Indien je een badge hebt behaald op het USA Discovery Program, ben je gekwalificeerd om een iPad, Apple Watch, concert-tickets, … te winnen!

Er staan dus heel wat uitdagingen te wachten voor de ijverige reisagenten. De eerste 100 deelnemers die de badge ‘Regional Expert’ (een training die zes grote regio’s omvat – Westen, Zuidwesten, Midwesten, Zuidoosten, Noordoosten, Pacific) weten te bemachtigen, ontvangen een goodiebag van VisitTheUSA.com.

Voor de volgende maand hebben we zelfs een groter cadeau voorzien, dus schrijf je snel in voor de volgende webinar van Brand USA of registreer je voor de newsletter om meer te weten te komen. Naast deze reguliere uitdagingen, zijn er ook acht ‘USA Music Boxes’ te winnen, vol goodies en informatie over muzikale Amerikaanse bestemmingen om uw agentschap aan te kleden en leuke evenementen te vieren in 2020. Schrijf u dus nu in voor het USA Discovery Program en blijf op de hoogte van toekomstige informatie om uw USA Music Box te ontvangen!

Deelname aan een fam trip in 2020

Maar de grootste verrassing voor de reisagenten en touroperators, is dat Brand USA hen uitnodigt voor een fam trip naar de Verenigde Staten in 2020. Er kan veel geleerd worden via een computerscherm, maar om de VS het best te begrijpen, moet je er gewoonweg naartoe gaan! Deze reis belooft een aaneenschakeling te worden van onvergetelijke momenten in een uitgestrekt land dat rijk is aan ervaringen die het kan bieden.

Meer informatie zal in de loop van het jaar gecommuniceerd worden door Travel Magazine en via de verschillende kanalen van Brand USA. Het kernwoord echter blijft: de beste deelnemers aan het USA Discovery Program met de meeste badges zullen geselecteerd worden. Wacht dus niet te lang!

Een discussieforum en onderlinge hulp voor iedereen

Als kers op de cupcake wordt er een discussieforum ter beschikking gesteld op het platform van het USA Discovery Program zodat reisagenten informatie kunnen uitwisselen over de vele bestemmingen en elkaar kunnen helpen. Met de maandelijkse USA Webinars (iedere laatste donderdag van de maand), het e-learningplatform USA Discovery Program, face-to-face trainingen en de vele evenementen, zoekt Brand USA steeds toenadering tot de reisagent, in de hoop bij te kunnen dragen aan hun succesvolle verkoop richting de Verenigde Staten.

Als u een vraag heeft, staat William Mondello, manager van Brand USA voor Frankrijk, België en Luxemburg, voor u klaar in Parijs tijdens de IFTM Top Resa op het paviljoen van Brand USA van 1 tot oktober.

Nu zijn jullie aan zet!

Inschrijven en inloggen op het USA Discovery Program:USADiscoveryProgram.com

Inschrijven voor de Webinar van 26 september 2019 (FR): open inschrijving

De overkoepelende website van Brand USA: TheBrandUSA.com