Newsflash

UNIGLOBE Robins Travel neemt UNIGLOBE VDK Travel over

De UNIGLOBE Belux Groep kondigt, binnen het netwerk van de UNIGLOBE Belux kantoren, de overname aan van UNIGLOBE VDK Travel Vilvoorde door de aandeelhouders van UNIGLOBE Robins Travel Wilrijk. Het akkoord kwam op 1 november jl. tot stand. De eigenlijke uitwerking van de overeenkomst treedt in werking vanaf 1 januari 2019.

Robins Travel telt momenteel 23 medewerkers, VDK Travel heeft 14 werknemers in dienst (inclusief eigenaars).

Beide kantoren zullen als onafhankelijke rechtspersonen verder blijven functioneren. Hun operationele en commerciële werking ondergaat geen verandering en zal zich dus op een natuurlijke wijze verder blijven ontwikkelen binnen de Antwerpse en Brusselse regio’s. Eva Vanderwallen zal de operationele leiding van beide kantoren op zich nemen en dit in samenwerking met het kaderpersoneel en de travel consultants in beide vennootschappen. “Hiermee wordt de ‘Groep Robins-VDK’ het grootste Belgische TMC kantoor met een geconsolideerde omzet van meer dan 40 miljoen euro,” aldus Uniglobe Belux.

“Deze belangrijke evolutie versterkt het kwalitatieve imago van UNIGLOBE als 1ste Belgische TMC waardoor de slagkracht van en het vertrouwen in de UNIGLOBE Groep meer dan ooit wordt onderlijnd naar zowel de corporate markt als naar de suppliers van de UNIGLOBE Belux groep,” klinkt het in een mededeling.

“De UNIGLOBE Belux groep wil haar activiteiten in België verder uitbreiden. Bij eventuele interesse kunnen eventuele gegadigden in alle discretie terecht bij de Regional President Paul Geyssens (pgeyssens@uniglobetravel.be).”

V.l.n.r. Robert Vanderwallen, Eva Vanderwallen en Paul Geyssens.

Comments