Newsflash

Uniglobe nu ook in Wallonië

Het nieuwe zakenreisbureau Blue Sky Travel, gevestigd op Liège Airport, en Uniglobe Belux Travel, hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Jean-Rémy Cloes samen met Paul Geyssens.

Met deze samenwerking beoogt Blue Sky Travel om als nieuwe Travel Management Company (TMC),met de omkadering van de Uniglobe organisatie, een professionele service te kunnen leveren aan het bedrijfsleven in hoofdzakelijk de Waalse regio op het vlak van de zakenreizen.

Dankzij de samenwerking met Blue Sky Travel zal Uniglobe Belux, dat vandaag al over 16 kantoren beschikt in België, haar aanwezigheid in de Waalse regio versterken. Uniglobe Belux verstevigt hiermee haar 4de  plaats op de Belgische zakenreismarkt met een omzet van € 170 miljoen met 17 kantoren.

Paul Geyssens, regional president Uniglobe Belux Travel: “De start van het nieuwe zakenreisbureau Blue Sky Travel is dan ook een uniek initiatief binnen de TMC-markt, gebaseerd op een sterke lokale aanwezigheid,  binnen het internationaal netwerk van Uniglobe met de focus op een zeer persoonlijke service en een lokale verankering.”

Blue Sky Travel zal worden geleid door Jean-Rémy Cloes en zal samen met Paul Geyssens, regional president van Uniglobe Belux, hun jarenlange professionele relatie gebruiken om Blue Sky Travel tot een succes te maken.

Contact 

Blue Sky Travel, Liège Airport, Rue de l’Aéroport 36, 4460 Grâce-Hollogne, Tel : 04/235.81.83

Comments