Newsflash

UNIGLOBE Belux: nieuw partnership BT Alliance

Vanaf 1 mei 2019 is UNIGLOBE Belux een partnership aangegaan met Travelgroup, Boost en Avitour voor de creatie van een gezamenlijk IATA/BSP competence center. Het opzet is om zowel voor de onafhankelijke reisbureaus van de verschillende partners als voor de airlines de bestaande samenwerking te optimaliseren.

Dit competence center IATA/BSP zal in onderling overleg aangestuurd worden door UNIGLOBE Belux die zich gaat toeleggen op de inkoop en contracting met de luchtvaartmaatschappijen, de beheersrapportering en de opvolging van de verkoop aan de hand van diverse partnerships.

Hierbij merkt Paul Geyssens (regional president UNIGLOBE Belux) op: “Met deze samenwerking willen wij met bovengenoemde partners/groeperingen de communicatie en commerciële informatie (van de luchtvaartmaatschappijen, nvdr.) voor de travel consultants  van de verschillende distributiepartners optimaliseren en tevens de externe communicatie naar de zakelijke -, de etnische – en leisure klanten beter ondersteunen. Dit partnership krijgt de naam ‘Belgian Travel Alliance’ of kortweg ‘BT Alliance’ en wordt geconcentreerd rond de IATA/BSP expertise binnen deze groep van Belgische partners”.

Verder dient nog opgemerkt dat  AVITOUR en UNIGLOBE Belux ook een intensere samenwerking overeengekomen zijn op gebied van touroperator aanbod en de diensten van Avitour, waaronder het DMC netwerk.

Comments