Cruise

Twee nieuwe restaurants op MSC Virtuosa

MSC Cruises breidt het aanbod aan eetgelegenheden op haar nieuwe vlaggenschip MSC Virtuosa uit met twee bijkomende specialiteitenrestaurants: HOLA! Tacos & Cantina en Indochine. CEO Gianni Onorato: “Deze nieuwe restaurants, ontwikkeld door ons getalenteerde culinaire team en exclusief voor MSC Cruises, bouwen verder op het succes van onze populaire concepten voor speciaal dineren en stellen ons in staat ons restaurantaanbod verder uit te breiden en te verrijken met nieuwe en innovatieve ideeën.”

HOLA! Tacos & Cantina is een fast-casual streetfood-eetconcept. Het restaurant stelt een selectie van Latijns-Amerikaanse en Mexicaans geïnspireerde gerechten en dranken voor om te delen en te genieten in een ontspannen en vriendelijke sfeer. Op het menu staan verleidelijke gerechten van maïstaco’s en nacho’s, authentieke empanadas en tamales tot tortillasoep en een salsabar, maar eveneens een selectie van top tien tequila’s en mezcals om te eindigen met een Mexicaanse Ice Cream Taco-bar. Deze eetgelegenheid zal open zijn voor lunch en diner.

Indochine serveert Vietnamese klassiekers met een Frans tintje en combineert op die manier het culinaire erfgoed van twee bestemmingen van groene papajasalades, Beef Bo-broodjes en Franse escargots tot vegetarische Vietnamese crêpes die u onder vrienden deelt. De selectie biedt gezonde en uitgebalanceerde opties met een zorgvuldige combinatie van zoete, zure, zoute, bittere en hete smaken. De kaart zal ook vegetarische en veganistische opties bevatten. Een uitgebreide wijnlijst uit de oude en nieuwe wereld en tropische cocktails maken het geheel compleet.

In totaal telt Virtuosa vijf specialiteitenrestaurants, vijf hoofdrestaurants, een buffetrestaurant en 21 bars en lounges. De lancering van MSC Virtuosa, gepland voor april, is uitgesteld. Het schip vaart in principe deze zomer in Noord-Europa.

© rendering MSC Cruises

Comments