Hotellerie, Touroperating

TUI Group opent 15 nieuwe concepthotels

TUI Group zal haar internationale hotelconcept-portfolio uitbreiden met de toevoeging van 12 nieuwe TUI Sensimar-hotels en drie nieuwe TUI Family Life-hotels in het boekjaar 2019. Als onderdeel hiervan maakt TUI ook zijn debuut op het Griekse eiland Santorini met de TUI Sensimar Meltemi Blue. Daarnaast zal TUI Sensatori Barut Fethiye Resort in Turkije worden uitgebreid met de bouw van een nieuw gebouw naast het hotel. Hiermee wordt het portfolio van TUI’s drie internationale concept hotelmerken verhoogd van 88 naar 103 hotels. De algemene hotelportfolio van TUI Group bestaat momenteel uit 380 hotels en resorts, waarvan er 50 worden uitgebaat door externe hoteliers.

Sebastian Ebel, lid van de Executive Board van de TUI Group en verantwoordelijk voor Hotels & Resorts, zegt: “Voor onze drie internationale merken voor hotelconcepten willen we een sterke groei realiseren in samenwerking met lokale partners. Onze concepten bieden TUI’s gerenommeerde kwaliteit en een unieke vakantie-ervaring, resulterend in een hoge klanttevredenheid en bezettingsgraad in de hotels. TUI zal in de toekomst trendsetter blijven voor de vakantiehotelsector. Onze groei in het hotelsegment wordt ook gerealiseerd via de merken TUI Blue, Robinson en TUI Magic Life en onze al lang bestaande joint venture-partners zoals Riu.”

De 15 nieuwe hotels bevinden zich voornamelijk op populaire bestemmingen zoals Spanje, Griekenland en Turkije, maar ook in Italië, Egypte, Tunesië en Kroatië breidt TUI zijn conceptaanbod uit.

Comments