Newsflash, Touroperating

TUI en Paloma Hotels tekenen exclusieve samenwerking

TUI en Paloma Hotels hebben een exclusieve samenwerking getekend voor België en Nederland. TUI neemt de hotels dadelijk op in haar aanbod, waardoor ze nu reeds boekbaar zijn. Voorheen werden de Paloma Hotels op de Belgische markt exclusief aangeboden via Thomas Cook/Pegase. Vanaf de zomer 2020 zullen de Paloma Hotels op de Belgische en Nederlandse markt exclusief boekbaar zijn via TUI.

“De drie hotelconcepten van Paloma Hotels – Club Marvy, Paloma Finesse en Paloma Hotels – zijn zeer bekend én zeer geliefd bij zowel de Belgische als de Nederlandse reisagenten en vakantiegangers,” aldus Piet Demeyere van TUI. “Paloma Hotels kan zich beroepen op 40 jaar ervaring en gastvrijheid. Zij creëren een unieke, moderne en mediterrane atmosfeer voor hun gasten met veel aandacht voor de aanwezige natuur en een lokaal geïnspireerde keuken met gebruik van lokale producten.” Paloma Hotels heeft 9 hotels; het unieke ‘barefoot luxury’ merk Club Marvy in de baai van Kesre (Izmir), het splinternieuwe, stijlvolle luxe hotel Paloma Finesse in Side, nog vijf hotels in de regio van Antalya en nog twee vlak bij Izmir.

Luc Lentjes, Director Product & Yield van TUI Benelux: “We zijn er enorm trots op dat Paloma Hotels deze samenwerking met ons wil aangaan. Deze meer dan uitstekende hotels zijn zeer bekend in zowel België als Nederland en kunnen nu hun weg naar de consument weer vinden.”

Ece Tonbul.

Ece Tonbul, Chairperson of the Executive Board, Paloma Hotels: “We zijn blij met deze nieuwe samenwerking met TUI Benelux en hebben er het volste vertrouwen in dat het een langdurige samenwerking zal zijn. Ik wil graag de teams van zowel TUI België als TUI Nederland bedanken voor hun warme verwelkoming en hun belangstelling. België is altijd al een belangrijke markt geweest voor Paloma Hotels. Ik geloof erin dat we met de ondersteuning van TUI successen kunnen behalen in Nederland en dat we onze sterkte op de Belgische markt samen nog verder kunnen uitbouwen.”

Comments