Newsflash, Technologie

Travelport: reshuffle Benelux

Travelport kondigt vandaag een reshuffle aan van de managementposities binnen zijn Benelux organisatie. Erik van Markus wordt benoemd als country general manager Nederland. Marco van Ieperen, Travelport’s regional managing director Benelux verlaat het bedrijf en Kurt Bostyn, vorig jaar aangesteld als country general manager Belux, blijft op post.

Nederland

In deze nieuwe rol is Erik verantwoordelijk voor Travelport’s strategie en dienstverlening in Nederland.  Erik heeft meer dan 15 jaar ervaring in de reisindustrie. Hij bekleedde verschillende managementfuncties bij zowel Carlson Wagonlit Travel als ATPI.

Marco van Ieperen verlaat het bedrijf

Vorig jaar benoemde Travelport Kurt Bostyn als country general manager voor België en Luxemburg.  Marco van Ieperen, sinds 2004 aan de slag bij Travelport en in zijn laatste functie regional managing director voor de Benelux regio, zal het bedrijf medio maart 2017 verlaten. Zowel Erik als Kurt zullen rechtstreeks gaan rapporteren aan Simon Ferguson, die verantwoordelijk is voor Travelport’s operaties in heel Noord Europa.

Simon Ferguson: “Ik wil Marco bedanken voor zijn lange tijd bij Travelport. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het vestigen van Travelport in de Benelux.”

 

© Travel Magazine & Maîtrise