Newsflash, Touroperating

Thomas Cook en Avitour: strategisch partnership voor de onafhankelijke reisagent

Jan Dekeyser (Managing Director Thomas Cook België): “Door onze strategische samenwerking met Brussels Airlines hebben we ons product nog sterker gemaakt. Met ons merk Thomas Cook, het enige grote TO-merk op de Belgische reismarkt dat een volledig pakket aan de klant aanbiedt, zetten we volop in op de reisagent die persoonlijk contact heeft met onze klant. We rekenen immers op de reisagent om de waarde van dit pakket te verkopen en zijn ook bereid hem daar een mooie commissie voor te geven.
Avitour is een nationaal netwerk van agentschappen die op een professionele en efficiënte manier werken.  Met Avitour hebben we een partner die voor de reisagent een echte meerwaarde betekent. Daarom geloven wij in een gezamenlijke groei.”

Alain Kisiel (Manager Avitour): “Met Thomas Cook hebben we een partner gevonden die zich bewust is van het belang van de onafhankelijke reisagent en hem ook respecteert. Dit is voor ons van fundamenteel belang, aangezien al onze reisagenten echte zelfstandigen zijn. Daarenboven zijn we een aantal belangrijke punten overeengekomen, zoals een waardige compensatie voor het werk van de reisagent, een actieve samenwerking in onze klantgerichte acties, een gezamenlijk optreden in projecten die de toekomst garanderen, ondersteuning voor het opleiden van reisagenten, enz.”

Beiden zijn ervan overtuigd dat dit partnership voor alle partijen heel gunstig zal zijn!