Varia

The Aer Lingus Gateway

Vlieg met Aer Lingus via Dublin naar Noord-Amerika

Aer Lingus biedt vanuit meer dan 60 steden in Europa vluchten aan naar Dublin, met verbindingen naar 12 bestemmingen in de VS: New York (JFK & EWR), Boston, Washington, Hartford, Chicago, Philadelphia, San Francisco, Los Angeles, Seattle, Orlando, Miami en Toronto, Canada. Minneapolis St. Paul en Montreal zijn twee nieuwe routes die respectievelijk worden gelanceerd in 2019 en 2020.

Naadloos overstappen & US preclearance in Dublin

Mede door de geografische ligging is Dublin een ideale luchthaven om over te stappen naar Noord-Amerika. Met de bagage ingecheckt tot de eindbestemming, kunnen passagiers via Terminal 2 naadloos overstappen voor de transatlantische doorvlucht.  Met de Amerikaanse Preclearance (USCPB) faciliteit, doorlopen passagiers met bestemmingen in de VS tijdens de overstap in Dublin reeds de Amerikaanse immigratie- en douanecontrole. Aer Lingus passagiers kunnen zo bij aankomst in de VS de lange wachtrijen vermijden en meteen doorlopen naar de bagagehal.

Service aan boord van Aer Lingus transatlantische vluchten

Economy class service biedt gratis maaltijden, softdrinks en een individueel inflight entertainmentsysteem met een ruime keuze aan films, tv-series, games en muziekvideo’s. Elke stoel is voorzien van een stopcontact en wifi is tegen betaling beschikbaar.

Aer Lingus passagiers in Business class beschikken over een full-flat stoel (2 meter lang en 57 centimeter breed) voor een comfortabele nachtrust. Verder heeft de stoel veel handige opbergruimtes, is hij voorzien van een stopcontact en heeft hij meestal directe toegang tot het gangpad. Daarnaast biedt Aer Lingus aan haar Business Class-passagiers een exclusieve catering, een uitgebreid aanbod aan inflight-entertainment, gratis wifi en uiteraard toegang tot de airport lounges

Comments