Rail

Thalys opent verkoop voor Disneyland Paris en Roissy-Charles de Gaulle

Vanaf 31 maart verbindt Thalys Brussel en Antwerpen met Marne-la-Vallée en Roissy-Charles de Gaulle. De ticketverkoop start op dinsdag 18 december.

het station van Marne-la-Vallée is ideaal gelegen aan de ingang van de Disney Parken. Belgen hebben een speciale band met Mickey en zijn vrienden. Maar liefst 11% van de bezoekers van Disneyland Paris komt uit de Benelux.  Met de nieuwe verbinding sporen uw klanten vanuit Brussel in 1.33 u en vanuit Antwerpen in 2.20 u naar Marne-la-Vallée.

Bovendien is Marne-la-Vallée ook uitgegroeid tot de belangrijkste TGV-hub in Frankrijk, waar reizigers een ruime keuze hebben aan supersnelle verbindingen naar Zuid-Frankrijk, de zon en de krekels!

Op slechts 20 minuten van Parijs, openen deze nieuwe verbindingen de weg naar de regio Seine-et-Marne. Naast de magie van Disneyland Paris en haar adembenemende attracties, beschikken de nabijgelegen kastelen van Fontainebleau of Vaux-le-Vicomte ook over enkele troeven om bezoekers te laten dromen. Val-d’Europe, herbergt het prachtige Sealife-aquarium en voor wie een tourtje wil shoppen, heeft La Vallée Village, op enkele passen van de perrons,  heel wat in de aanbieding. Enkele kilometers verder bevindt zich dan weer een van de grootste luchtvaartmusea ter wereld.

Het Oosten van Parijs is ook een belangrijke bestemming voor zakenreizigers, aangezien de halte in het hart van een bedrijventerrein ligt, waar verschillende grote Franse en internationale ondernemingen hun hoofdkwartier hebben neergepland.

Comments