Cruise

Swan Hellenic onthult accommodatie op SH Minerva

Helsinki Shipyard heeft de ruwbouw van de SH Minerva klaar en start nu met de inrichting van het eerste expeditieschip voor Swan Hellenic. Nu de structuur compleet is, krijgen de hutten vorm. Bij die gelegenheid heeft de rederij de eerste beelden vrijgegeven van de kajuiten aan boord van het schip.

Swan Hellenic omschrijft de stijl als Scandi-chique met rijke natuurlijke materialen en een open perspectief op zee. In de hut vallen onder meer de gescheiden lounge en de haard op. Die laatste moet de gezelligheid van de accommodatie accenturen, zeker in koudere vaargebieden.

De rederij heeft drie schepen in aanbouw of bestelling in Finland. De SH Minerva komt in november in de vaart en zal tijdens haar eerste seizoen in Antarctica varen. Het vaartuig biedt ruime accommodatie aan 152 gasten verdeeld over 76 ruime hutten en suites, de overgrote meerderheid met balkon. Met 120 bemanningsleden wil Swan Hellenic het hoogste niveau van persoonlijke service bieden. In 2022 volgt het eerste zusterschip SH Vega

© rendering Swan Hellenic

Comments