Cruise

Spaanse chef voor Ocean Cay op MSC Seaview

Het visrestaurant aan boord van de MSC Seaview krijgt als officiële naam ‘Ocean Cay by Ramón Freixa’. Zijn restaurant in het Hotel Unico in Madrid kan pronken met twee Michelin-sterren. MSC Cruises kondigde enkele maanden al de samenwerking met de Spaanse kok Ramón Freixa aan. Nu raakte ook bekend dat de chef eveneens de leiding krijgt over het visrestaurant op de MSC Seaview. Hij zal er onder meer schelpdieren ‘a la gallega’ met Iberische ham, fideua van koningskrab met gekonfijte eend en geroosterde zeebaars met rozemarijnzout voorstellen. Freixa staat bekend om zijn Spaanse keuken met innovatieve en moderne toetsen. Sinds dit voorjaar serveren de MSC-schepen al zijn bereiding van eend met Iberico-varkensvlees in het restaurant van de MSC Yacht Club. Ook werkt Freixa voor MSC Cruises een reeks authentieke tapa’s uit en speciale gerechten voor het kerst- en nieuwjaarsmenu aan boord van de schepen van MSC Cruises. De MSC Seaview wordt op 9 juni in Genua gedoopt.

© foto MSC Cruises

Comments