Newsflash

Singapore Airlines voegt Brussel toe aan haar netwerk

Brussel wordt volgend jaar de nieuwste Europese bestemming in het netwerk van Singapore Airlines (SIA). De maatschappij lanceert rechtstreekse vluchten van de Belgische hoofdstad naar Singapore. De eerste vlucht vindt plaats op 25 oktober 2020. Onder voorbehoud van wettelijke goedkeuring, vertrekt vanuit Brussel elke maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag om 11u20 (lokale tijd) vlucht SQ303 naar Singapore. De terugvlucht SQ304 vertrekt uit Singapore elke woensdag, donderdag, vrijdag en zondag om 23u55 (lokale tijd). SIA zet op deze vluchten een Airbus A350-900 in.

“We zijn verheugd Singapore Airlines te mogen verwelkomen op Brussels Airport. Singapore Airlines is een premium maatschappij van wereldklasse, die bekendstaat om haar uitstekende service. Als cruciale toegangspoort tot Azië is Singapore een belangrijke nieuwe bestemming in ons groeiende Aziatische netwerk. We zijn blij dat de vluchten worden uitgevoerd met de Airbus A350, het meest energie-efficiënte en stilste vliegtuig in zijn soort”, zegt Arnaud Feist, CEO van Brussels Airport Company.

“We zijn heel blij met de nieuwe vluchten tussen Singapore en Brussel, een stad die een belangrijk economisch en politiek knooppunt is in Europa. Deze uitbreiding getuigt van SIA’s engagement om haar netwerk voortdurend uit te breiden en haar klanten een vlottere reiservaring te bezorgen,” zegt SIA’s Senior Vice President Marketing Planning Tan Kai Ping.

Door de nieuwe vluchten zorgt SIA voor een betere verbinding tussen de Benelux en Singapore, met rechtstreekse vluchten uit Amsterdam, Düsseldorf en Brussel. Vluchten voor de nieuwe route Brussel-Singapore zijn verkrijgbaar vanaf 17 december 2019.

Vertrek- en aankomsttijden

Vluchtnummer Dagen Vertrektijd Aankomsttijd
SQ303
Brussel-Singapore
maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag 11u20 06u55 (+1)
SQ304
Singapore-Brussel
woensdag, donderdag, vrijdag en zondag 23u55 06u50 (+1)

*alle tijden zijn in lokale tijden, vluchtschema voor noordelijke winter

Foto’s © Singapore Airlines

Meer foto’s via deze link.

Comments