Cruise

Silversea’s nieuwste schip vaart vanaf juni in Griekenland

Silversea Cruises lanceert in juni haar nieuwste schip Silver Moon in Griekenland. Het luxeschip zal vanaf 18 juni cruises van tien nachten voorstellen door de Oostelijke Middellandse Zee. Het zal onderweg onder meer halt houden op de Griekse eilanden Santorini, Paros, Mykonos en Kreta, Haifa in Israël en Cyprus. Details van de vaarschema’s worden op 15 april gepubliceerd. Die dag openen ook de reservaties.

Silver Moon is het eerste schip van Silversea Cruises dat opnieuw in de vaart komt. Het vijfsterrenschip liep vorig jaar al van stapel. De lancering van het zusterschip van de Silver Muse werd evenwel uitgesteld door de coronapandemie. Beide vaartuigen bieden plaats aan 596 gasten en 411 bemanningsleden.

CEO Roberto Martinoli spreekt van een belangrijke en langverwachte dag voor de rederij. “De afgelopen maanden hebben we gezien dat de cruisesector zich op een verantwoorde wijze hervat over de hele wereld. Vaccinaties zullen bij Silversea een cruciale rol spelen bij het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van onze gasten, bemanning en de gemeenschappen die wij bezoeken.” Alle leden en gasten op de Silver Moon moeten volledig gevaccineerd zijn. Deze vereiste zal gelden voor alle schepen en afvaarten van de rederij. Alleen voor Australië zou eventueel een andere regeling gelden.

© foto Silversea

Comments