Cruise

Silversea verhoogt tijdelijk commissie voor reisagenten

Silversea Cruises versterkt zijn toewijding aan de reispartners met een bonuscommissie van 165 euro voor elke nieuwe boeking met vertrek tussen 1 juli en 31 december 2021. De bonus loopt tot 28 februari en slaat op 139 reizen naar fantastische bestemmingen op alle zeven continenten. De extra commissie wordt uitbetaald 30 tot 45 dagen na de bevestiging van de boeking en vereffening van het voorschot. Klik hier voor de flyer met alle details en afvaarten.

“Onze reispartners zijn buitengewoon belangrijk voor Silversea en spelen een sleutelrol voor ons en onze gasten. We zijn dan ook verheugd dit extra voordeel aan te bieden om onze waardering uit te spreken voor hun harde werk en om het nog lonender te maken om met ons samen te werken, vooral in deze uitdagende tijden,” zegt Roberto Martinoli, President en CEO van Silversea. “De bonuscommissie is een geweldige manier voor reisprofessionals om tijdens deze moeilijke dagen extra inkomen te verdienen en te weten dat ze hun luxeklanten een onvergelijkbare vakantie zullen bezorgen, gevuld met authentieke ervaringen.”

Silversea voegt dit erkenningsprogramma toe aan haar reeds sterke reeks initiatieven gericht op het ondersteunen van reispartners. Die omvatten Marketing Central als handige one-stop-shop voor alle marketingbehoeften en toegankelijk via My.Silversea.com, Silversea Academy als interactief trainingsplatform met meer dan 18 modules waar partners kunnen leren over Silversea’s ultra-luxe schepen en bezochte bestemmingen, toegankelijk via silverseaacademy.com en Virtual Visits, een korte informatieve videoserie, georganiseerd door Silversea-teamleden wereldwijd om de partners op de hoogte te houden van activiteiten, nieuwe producten en promoties. Dit luik is te vinden op silverseavirtualvisits.com.

Om luxereizigers gemoedsrust te bieden, kunnen reisagenten en touroperators hun klanten extra flexibiliteit bieden met het Cruise with Confidence-programma van Silversea. Dit laat geboekte gasten toe hun cruise tot 30 dagen voor vertrek te annuleren en een 100% Future Cruise Credit te ontvangen voor het betaalde bedrag, geldig gedurende twee jaar vanaf de uitgiftedatum.

© foto Silversea

Comments