Cruise, Reisindustrie

Silversea: tien jaar expeditiecruises

© Isabel Infantes/PA Wire

Naar aanleiding van het tienjarig bestaan van de Silversea expeditiecruises organiseerde de rederij een speciaal verjaardagsweekend om deze mijlpaal in de verf te zetten. De festiviteiten startten op vrijdag 1 juni in het Rosewood Hotel in Londen waar de top cruiseaanbieders van over de hele wereld verzamelden in aanwezigheid van Silversea chairman Manfredi Lefebvre d’Ovidio, CEO Roberto Martinoli en managing director Europe & Asia Alfredo Spadon. Vervolgens ging het internationale gezelschap onder de Tower Bridge aan boord van de Silver Cloud, exact tien jaar nadat het eerste Silversea

Roberto Martinoli & Alfredo Spadon.

expeditieschip er vertrok richting Spitsbergen. De Silver Cloud manoeuvreerde zich achterwaarts door de Tower Bridge, toegejuicht door een massa toeschouwers op de kade. Een legendarisch moment voor de Silversea-top en de genodigden aan boord. Na enkele mijlen varen, volgde opnieuw een speciaal moment wanneer de Silver Cloud langs de Silver Spirit voer, die ter hoogte van Greenwich lag aangemeerd.

Als showcase voor het 10-jarig bestaan van Silversea Expeditions voer het schip vervolgens richting Dublin, waar het maandagvoormiddag arriveerde.

Het internationale gezelschap van gespecialiseerde cruise-aanbieders, de persgenodigden en het Silversea-management kregen aan boord nog een verrassing wanneer Prins Albert van Monaco zich persoonlijk tot hen richtte met een videoboodschap:

Vanuit België was Dirk Van Duyse (Cruise Plus) aan boord.

TM was uiteraard ook van de partij. De foto’s van het evenement kan u hier bekijken. Meer hierover in het cruisedossier in Travel Magazine 414, dat op 22 juni e.k. verschijnt.

Comments