Cruise

Silversea opent boekingen voor wereldcruise 2024

Silversea Cruises heeft de boekingen geopend voor haar wereldcruise 2024. Die kreeg de naam Far East-West mee en wil een antwoord bieden op de sterke vraag naar verre bestemmingen. Chief Commercial Officer Barbara Muckermann: “Onze gasten hebben een overweldigend verlangen geuit naar reizen naar verre bestemmingen en onze nieuwe wereldcruise voor 2024 breidt ons wereldcruiseaanbod uit en diversifieert het verder. Ons aanbod is het grootste in de ultraluxe cruise-industrie. Of ze nu reizen in het gezelschap van ’s werelds belangrijkste verhalenvertellers of aan boord gaan van ’s werelds allereerste expeditie-wereldcruise, onze gasten kunnen kiezen tussen verschillende wereldcruiseconcepten, waarbij ze diep in de wereld duiken op een manier die hun interesses aanspreekt.”

De World Cruise 2024 start op 15 januari in San Francisco waar ze op 26 mei opnieuw eindigt.  De Silver Shadow zal in 132 dagen 65 bestemmingen in 14 landen bezoeken, waaronder 40 havens die nog nooit eerder zijn bezocht op een wereldcruise. Tijdens 23 overnachtingen op de bestemmingen hebben de gasten mogelijkheden om zich dieper onder te dompelen in iconische locaties. Verder mogen de wereldreizigers zich verwachten aan enkele unieke events van een avond aan boord van de USS Missouri in Honolulu tot een landtour naar Uluru, het spirituele centrum van de inheemse bevolking van Australië.

De World Cruise 2024 spitst zich toe op de Stille Oceaan. Na een bezoek aan afgelegen eilanden zoals Hawaï, Samoa en Fiji, verkennen de gasten Australië en Nieuw-Zeeland. Daarna vaart de Silver Shadow naar Zuidoost-Azië met Bali (Benoa), Singapore, Ho Chi Minh-stad en minder bezochte juwelen die de fascinerende culturen van China en Japan in de kijker zetten. Het schip zet vervolgens zijn route verder naar het Russische Verre Oosten en Alaska. De wereldcruise kan worden opgesplitst in zeven deelsegmenten.

© foto Silversea Cruises

Comments