Cruise

Silversea lanceert online marketing toolkit voor reisagenten

Silversea Cruises heeft een vernieuwd online platform geopend met marketingmiddelen en verkooptools voor reisagenten en touroperators. Marketing Central biedt reisadviseurs toegang tot een uitgebreide portfolio van tools die ontworpen zijn om te helpen bij de verkoop van Silversea. Het platform wil een handelige one-stop shop zijn voor alle marketingbehoeften. De toolkit bestond al voor bepaalde markten en wordt nu voor het eerst in Europa uitgerold.

Marketing Central stelt reisadviseurs in staat om campagnes te maken met impactvol, aanpasbaar marketingmateriaal. Het betreft onder meer flyers voor één of meerdere reizen die de reisagent kan samenstellen om tot tien Silversea-reisroutes te promoten. Silversea’s vooraf voorbereide webbanners stimuleren het digitale verkeer. Reclamefolders kunnen worden gespecialiseerd met het logo en de contactgegevens van het kantoor. Uitnodigingen helpen bij het opzetten van een Silversea-evenement. Reisagenten vinden op het platform verder de nieuwste brochures van Silversea, toolkits over bestemmingen, Silversea-afbeeldingen, video’s en logo’s, toegang tot persberichten en inspirerende artikelen op Silversea’s reisblog.

“We zijn verheugd onze reisadviseurs deze verbeteringen aan ons online platform met marketingmiddelen te kunnen aanbieden”, zegt Barbara Muckermann, Chief Marketing Officer van Silversea. “Digitale marketing is vandaag belangrijker dan ooit. Ons doel is het reisadviseurs sneller en makkelijker te maken om deze schat aan informatie in Marketing Central te gebruiken en hun bedrijf te laten groeien met Silversea, zeker nu klanten meer en meer dromen over hun toekomstige reizen.” Meer info op my.silversea.com.

© foto Silversea

Comments