Cruise

Silversea en Ponant deze zomer naar IJsland

Na de heropstart van haar cruises in Griekenland en de Galapagos in de loop van deze maand, voegt Silversea Cruises eind juli IJsland en Alaska aan het programma toe. Silver Shadow verzorgt vanaf 30 juli drie tiennachtencruises in IJsland. Het luxeschip vaart vanuit Reykjavik telkens helemaal rond IJsland. Klik hier om de flyer te downloaden. Silver Muse biedt vanaf 29 juli nieuwe vaarschema’s van tien en elf nachten aan vanuit Seattle. Silversea Cruises wordt daarmee de eerste luxerederij die na de goedkeuring van de US Alaska Tourism Restauration Act de regio zal bezoeken. Vanaf 7 juni vindt u alle details over deze nieuwe afvaarten op de website van de maatschappij.

Volgens CEO Roberto Martinoli blijft Silversea Cruises met trots het voortouw nemen. “De hervatting van onze cruises wint aan momentum. We zien een uitzonderlijke vraag naar reizen in Alaska en IJsland. We verwelkomen onze gasten dan ook graag terug om onvergetelijke ervaringen te beleven en tegelijk bij te dragen aan de lokale economie van de ongelofelijke gemeenschappen die we bezoeken.”

Ook Ponant keert deze zomer terug naar IJsland. Ze doet dat met twee schepen van de Explorer-klasse. Le Dumont d’Urville verzorgt op 30 juni vanuit Reykjavik een eerste cruise van zeven nachten langs de west- en noordkust van IJsland. Op 11 augustus vaart het cruiseyacht in twaalf dagen helemaal rond IJsland. Het zusterschip Le Champlain neemt dan het vaarschema langs de westkust over en zal in augustus vier weekcruises voorstellen. Het volledige zomer- en najaarsaanbod van Ponant is gebundeld in de brochure ‘Rêveries d’été’ en omvat de afvaarten in IJsland, Frankrijk, de Middellandse Zee en Polynesië.

© foto Silversea

Comments