Cruise

Silversea Cruises biedt limousine-service aan

Silversea wordt de eerste luxerederij die gasten standaard een limousine-service aanbiedt. De rederij sloot hiervoor een exclusieve samenwerking af met Blacklane, het bedrijf dat onder andere ook de limousine-transfers verzorgt voor Emirates Business en First Class-passagiers. De extra dienst start op 30 maart 2022 en zal beschikbaar zijn in meer dan 50 landen, waaronder België, Luxemburg en Nederland. Chauffeurs pikken de gasten met een full-fare ticket bij hun thuis op voor een transfer naar de luchthaven of rechtstreeks naar het schip binnen een straal van 80 kilometer en brengen ze na de cruise ook terug.

CEO Roberto Martinoli: “Wij zijn verheugd onze gasten voor alle afvaarten een volledige reis van deur tot deur aan te bieden. Op die manier wordt ons all-inclusive aanbod voor het gemak van de gasten nog verder verbeterd. Reizen met Silversea stelt de gasten in staat om te genieten van een uitstekend comfort en gemak terwijl ze de wereld ontdekken. Opnieuw geven we een voorbeeld van onze toewijding om de verwachtingen van onze reizigers te overtreffen.”

Met deze limousine-service breidt Silversea haar all-in formule verder uit. Sinds november 2020 zijn excursies, retourvluchten en transfers tussen de luchthaven en de inscheephaven al inbegrepen voor zowel de klassieke reizen als de expeditiecruises. Silversea stelt volgend jaar meer dan 300 afvaarten naar zeven continenten voor. De schepen bezoeken 660 bestemmingen in 114 landen en lopen daarbij 60 havens aan die totaal nieuw zijn voor de maatschappij. Klik hier voor meer info over het programma 2022-2023.

© foto Blacklane

Comments