Cruise

Silver Moon rondt zeetesten af

Silver Moon, het nieuwste schip van Silversea, heeft haar vaartesten succesvol afgerond. Met een beperkte crew van 320 mensen is het schip daarna naar Trieste vertrokken waar het gedurende een week in het droogdok ging. Nu volgt de finale afwerking in de aanloop tot de oplevering van het luxeschip, gepland voor 30 oktober. Na de Silver Origin in juni jongstleden wordt de Silver Moon het tweede vaartuig dat Silversea dit jaar in de vaart neemt. Silver Moon is het eerste zusterschip van de Silver Muse.

CEO Roberto Martinoli: “Voortbouwend op het succes van ons geliefde vlaggenschip Silver Muse, zal Silver Moon grenzen verleggen in reizen om zinvolle ervaringen voor onze gasten over de hele wereld te ontgrendelen. Ons baanbrekende culinaire S.A.L.T.-programma is slechts één manier waarop reizigers diep in bestemmingen zullen duiken en ik kijk ernaar uit om onze gasten in de nabije toekomst persoonlijk aan boord van Silver Moon te verwelkomen. Het feit dat onze Silver Moon haar voltooiing nadert, ondanks de uitdagende omstandigheden, is een bewijs van de uitzonderlijke veerkracht en expertise van alle betrokkenen bij haar bouw. Hier ben ik erg trots op. ”

Aan het roer van het vlaggenschip staat kapitein Alessandro Zanello die in 2017 het bevel voer bij de lancering van de Silver Muse en eerder ook betrokken bij de lancering van de Silver Spirit. Na de oplevering vaart Silver Moon op 8 november vanuit Barcelona naar Fort Lauderdale voor een winterseizoen in de Caraïben en Zuid-Amerika. In maart steekt het schip vanuit Fort Lauderdale via Bermuda en de Azoren de Atlantische Oceaan terug over richting Athene voor haar zomerseizoen 2021 in de Middellandse Zee.

© foto Silversea

Comments