Cruise

SeaDream opent boekingen voor 2023

SeaDream Yacht Club heeft haar boekingen geopend voor 2023. De rederij zegt dat ze hard gewerkt heeft om haar opties uit te breiden, opwindende nieuwe reizen aan te bieden en haar gasten de kans te geven mee te varen naar nog meer van de meest exotische oorden ter wereld. Ze wijst daarbij onder meer op de vertrekken vanuit Palm Beach die makkelijk bereikbaar zijn vanuit drie grote luchthavens op het Amerikaanse vasteland.

In haar preview promoot SeaDream vaarschema’s tussen San Juan en St. Thomas en tussen San Juan en Palm Beach met de SeaDream II. SeaDream I stelt begin 2023 onder meer cruises voor tussen San Juan en Marigot (St. Martin) en tussen Marigot en St. Thomas.

Gregory Lamoot, Sales Director Mid & South Europe nodigt de partners op 26 februari om 11 uur uit voor een webinar over het nieuwe programma. Registreren kan via de link https://attendee.gotowebinar.com/register/6492174571548516364 Na registratie ontvangt u een bevestigingsmail met de inloginformatie. Meer info op glamoot@seadream.com.

© foto SeaDream

Comments