Cruise

SeaDream maakt zich klaar voor de Caraïben

SeaDream Yacht Club  vaart vanaf november in de Caraïben met nieuwe en veilige cruises vanuit Barbados naar de Grenadines. Na een unieke 20-daagse trans-Atlantische crossing vanuit Rotterdam met vertrek op 17 oktober zal SeaDream I vanaf 7 november wekelijks vanuit Barbados naar St Vincent, Bequia, Canouan Island, Tobago Cays, Union Island en Grenada cruisen. SeaDream werkt voor de reisagenten en touroperators indien gewenst gepersonaliseerde flyers uit met logo en adresgegevens. Klik hier voor een voorbeeld van de flyer.

Dankzij de Ultimate Booking Assurance is aan deze cruises geen enkel financieel risico verbonden. Tevens heeft de rederij de meest moderne apparatuur aan boord gehaald om deze reis volledig COVID-safe te laten verlopen.  Een coronatest van maximum 72 uur is noodzakelijk voor de aankomst in Barbados. Daarnaast zijn de gasten net voor de inscheping in Barbados bijkomend aan een korte coronatest onderworpen (resultaat binnen de 15 min.). Alle bagage wordt nauwkeurig ontsmet, ook de suites worden elke dag ontsmet met een speciaal medisch toestel en handgel is beschikbaar op het hele jacht.  Met een maximum van 112 passagiers zijn mondmaskers niet verplicht aan boord.

Director of Sales Gregory Lamoot: “Directe vluchtverbindingen op donderdag en zaterdag met Lufthansa vanuit Frankfurt zijn beschikbaar. Daarnaast zijn er mogelijkheden met Condor en British Airways. Wij raden de zaterdagvlucht aan met Lufthansa. Deze komt aan om 15u20u en het schip zal wachten op alle gasten van deze vlucht.”

© foto SeaDream Yacht Club

Comments