Cruise

Seabourn vaart vanaf juli in Griekenland

Seabourn heeft van de Griekse overheid toestemming gekregen om vanaf 3 juli cruises in te leggen vanuit Piraeus (Athene). Seabourn Ovation zal een reeks van zevennachtencruises aanbieden naar historische havens op de Griekse eilanden. Gasten kunnen de weekcruises ook combineren tot langere reizen van veertien dagen. Seabourn zal gasten meenemen naar de havens van Agios Nikolaos, Rhodos, Mykonos en Nafplion, evenals naar Limassol, Cyprus op één route. De daaropvolgende week hebben gasten de mogelijkheid om Patmos, Rhodos, Thira en Spetsai te ervaren, samen met een bezoek aan Paphos, Cyprus. Elke afvaart omvat ook een zeedag om de gasten toe te laten te genieten van de voorzieningen aan boord.

“De hele Seabourn-familie is zeer verheugd om onze bekroonde reiservaring aan boord van Seabourn Ovation vanaf juli opnieuw te bieden op de Griekse eilanden”, zegt Josh Leibowitz, president van Seabourn. “We zijn de Griekse bevolking dankbaar dat ze Seabourn deze zomer weer in de Middellandse Zee hebben verwelkomd.”

De cruises staan ​​open voor alle gasten die volledig zijn ingeënt tegen Covid-19. Dat betekent dat de passagiers minimaal 14 dagen voor de inscheping hun finale dosis van een momenteel goedgekeurd COVID-19-vaccin hebben ontvangen. Een vaccinatiebewijs en de opgegeven data zijn vereist. De boekingen voor de zomercruises met Seabourn Ovation openen op 12 april. De luxerederij legt op dit ogenblik de laatste hand aan aanvullende details voor deze reizen, inclusief de bezoeken in de transithavens.

© foto Seabourn

Comments