Cruise

Seabourn opent Noorse winterseizoen 2021-2022

Seabourn heeft de boekingen geopend voor haar eerste winterseizoen in Noorwegen. De Seabourn Venture zal er van december 2021 tot april 2022 expeditiecruises van 12 tot 14 nachten aanbieden. Het eerste expeditieschip van de luxerederij zal daarbij niet alleen de fjorden bezoeken, maar ook bestemmingen als Ålesund, Solvær, Narvik, Alta en Honningsvåg. Gasten ontdekken op de afvaarten de met sneeuw bedekte landschappen, komen meer te weten over de fascinerende Vikinggeschiedenis en -cultuur en gaan op zoek naar het majestueuze noorderlicht.

Seabourn President Josh Leibowitz: “Onze Noorse winterroutes zijn zorgvuldig ontworpen om gasten de mogelijkheid te bieden om een van de ware wonderen van de aarde, het noorderlicht, te zien. Er is geen betere manier om de winterse schoonheid van Noorwegen te ontdekken, dan op ons nieuw ultraluxueus expeditieschip en alle activiteiten die het te bieden heeft.” De winterreizen bieden een selectie van zowel inclusieve als optionele expeditie-buitenactiviteiten zoals skiën, sneeuwschoenwandelen, ijsvissen, honden- en rendiersleeën. Bovendien pakt de rederij uit met een nieuw, gratis Seabourn-evenement: Concert in the Northern Lights Cathedral & Seabourn Signature Evening Event in de noordelijke stad Alta.

Het eerste winterseizoen met de Seabourn Venture start op 11 december 2021 met een twaalfdaagse cruise tussen Greenwich en Tromsø. Deze afvaart werd in voorafboekingen al helemaal uitverkocht aan vaste Seabourn-gasten. Daarna volgen negen cruises van 12 of 14 nachten tussen Tromsø en Kopenhagen. Het seizoen eindigt op 24 april 2022 met een tiendaagse retourreis Tromsø. De Seabourn Venture is voor de excursies onder meer uitgerust met twee miniduikboten voor zes personen, een resem kajaks en 24 Zodiacs. (20-10-2020)

© foto Alex Conu – VisitNorway

Comments