Cruise

Seabourn onthult spa & wellness op Seabourn Venture

Seabourn heeft meer details vrijgegeven over haar Spa & Wellness by Dr. Andrew Weil aan boord van de Seabourn Venture, het eerste expeditieschip van de luxerederij. Het wellnessinstituut, ontworpen door Adam D. Tihany zal zo’n 343 m² beslaan. Josh Leibowitz, President van Seabourn: “De Spa & Wellness biedt gasten vele mogelijkheden om hun expeditie aan te vullen met fysiek, sociaal, ecologisch en spiritueel welzijn via het Mindful Living-programma aan boord. Wellness is in het leven van veel mensen een belangrijk gegeven geworden en ons hoogopgeleide personeel zal zich inzetten om een robuuste reeks programma’s en verjongende behandelingen te bieden die zijn ontwikkeld in samenwerking met Dr. Weil en onze gasten toelaten te relaxen en hun batterijen op te laden tijdens hun tijd aan boord.”

Het centrum is opgebouwd rond het concept van een modern ‘drijvend bos’ met op bomen geïnspireerde kunstmuurschilderijen, een palet van licht hout en brons en elementen van levend hout. Opvallende natuurstenen vloeren spelen met salie en oranje accentkleuren. Takken van het ‘zwevende bos’ verspreiden zich als delicate vingers in vier rustgevende behandelingskamers die bekleed zijn met neutrale, gestructureerde wandbekleding en accenten van hout en brons. Deze designaccenten worden doorgetrokken in de yoga- en fitnessruimtes die voorzien zijn van ramen van vloer tot plafond zodat de gasten kunnen genieten van een uitzicht op de zeeën en voorbijglijdende kustpanorama’s.

Seabourn Venture komt in december 2021 in de vaart. Het expeditieschip zal tot april 2022 een reeks van 10- tot 14-daagse wintercruises in Noorwegen voorstellen. Een alsnog naamloze zusterschip is gepland voor 2022. Beide schepen worden gebouwd volgens de PC6 Polar Class-normen en beschikken over 132 luxueuze verandasuites. De vaartuigen worden uitgerust met tal van moderne voorzieningen waaronder twee op maat gemaakte onderzeeërs, expeditiekajaks en 24 Zodiacs. Alle afvaarten worden begeleid door ervaren expeditieteams die tevens deelnemen aan het Seabourn Conversations-programma.

© rendering Seabourn

Comments