Reisindustrie

Salon Vakantiereizen Brugge: 21ste editie

Mario De Wilde

Voor de 21ste keer organiseert Reizen Van Renterghem het Salon Vakantiereizen in Brugge. Ook dit jaar gaat het terug door van 5 – 6 januari in de Garmijnzaal onder het belfort van Brugge. “De bedoeling van onze beurs is mensen informeren over nieuwe bestemmingen, nieuwe hotels en producten.  De klanten kunnen met al hun vragen bij onze specialisten terecht en dat zijn meer dan 30 personen die hun bestemming door en door kennen. Zij zullen iedereen met hun uitgebreide kennis tips en tricks informeren over bepaalde bestemmingen. De beurs is gratis te bezoeken en iedereen krijgt een gratis drankje. Alle klanten die een reis boeken tijdens deze tweedaagse en nog 10 dagen erna krijgen een extra geschenk.”

 

Reizen Van Renterghem: samenwerking met zes andere reiskantoren

Reizen Van Renterghem presenteert eveneens enkele nieuwe bestemmingen. Het gaat om de Azoren, Canada, Peru en de Noorse Fjorden met de middernachtzon tijdens de zomer. CEO Annick Desmet: “Maar ook citytrips komen aan bod, zonvakanties, wandelvakanties, groepsreizen, individuele reizen en cruises. Van gewone Middellandse zee cruises, tot cruises in exotische bestemmingen tot ware expedities. Ons reiskantoor heeft voor volgend jaar drie eigen groepsreizen uitgewerkt die we samen met zes collega’s reiskantoren organiseren. Een citytrip naar Krakau op 7 oktober, een rondreis naar Griekenland 28 september en een cruise naar de Noorse Fjorden op 30 juni 2019.”

2018: boeiend jaar voor Reizen Van Renterghem & Asteria Expeditions

Annick Desmet: “Afgelopen jaar was een bijzonder boeiend jaar voor ons. We kenden samen met onze touroperator Asteria Expeditions in 2018 een serieuze uitbreiding. Vandaag verwelkomen zestien gemotiveerde medewerkers al onze klanten. Elk heeft zijn eigen specialisatie en we bieden voor elke vraag een oplossing. Wij zijn elke werkdag te bereiken via telefoon, email of een bezoekje in ons kantoor. Ook ons nieuwe kantoor aan het Muntpleintje is volledig geïntegreerd en onze medewerkers zitten daar op een prachtig nieuw adres.”

Ook voor 2019 zijn de vooruitzichten spannend

Stilzitten zit er voor de Brugse reisspecialist in 2019 zeker niet bij. Annick Desmet: “In onze afdeling van de touroperator afdeling Asteria Expeditions organiseren we voor volgend jaar meer dan 50 groepsreizen: zowel in Europa, Scandinavië, Afrika, Azië, Midden – en Zuid Amerika. Uiteraard voor als deze bijzondere bestemmingen maken we ook graag à  la carte voorstellen uit. Dit jaar hebben we volgende nieuwe bestemmingen: Namibië, Myanmar, Vietnam en Cambodja, Kazachstan, een speciale Noorwegen reis, Macedonië, Slovenië, de baai van Napels, Guatemala en Honduras en Peru. Bepaald bijzonder is dat we het graf van Jacques Brel op de Markiezen gaan bezoeken.”

Infosessies in Travel Lounge en vakantiebeurzen Antwerpen en Brussel

In de maand januari en februari organiseren Reizen Van Renterghem en Asteria Expeditions elke week infosessies in de eigen travel lounge. Annick Desmet: “Mensen zijn van harte welkom om te komen luisteren, we bieden een waaier van bestemmingen aan. De volledige agenda staat op onze website of krijgen de mensen op de verschillende reisbeurzen. Wij staan bijv. ook begin volgend jaar op het vakantiesalon van Antwerpen en in Brussel. Maar we starten uiteraard eerst in eigen stad met Salon Vakantiereizen tijdens het eerste weekend op 5 en 6 januari “

Comments