Bestemmingen

Rust en ontspanning in de manoir

Het historische landhuis, vandaag een boetiekhotel met een prinselijke touch van een Pruisische familielijn, werd als een majestatisch privé-kasteeltje gebouwd bij het begin van de 20ste eeuw (1905). De Manoir de Lébioles kwam zo’n 20 jaar geleden in het bezit van een Duitse ondernemersfamilie die dit unieke gebouw perfect omtoverden tot een internationaal vijfsterrenhotel, in een pand met oude muren, maar vernieuwd met een perfect aangepaste hardware voor verwende internationale gasten. Kaderend in een ongerepte natuur – tien minuten buiten Spa – ontvangt het hotel zowel vakantiegasten, romantische natuurliefhebbers, spa- en wellness fanaten, maar evenzeer is de boardroom van het hotel een ideale locatie voor het organiseren van studiedagen voor bedrijven en ondernemers, zonder daarbij de feesten en evenementen te vergeten die hier al jaar en dag een structureel onderdeel vormen van de hospitality bedrijvigheid.

Alle 16 kamers en suites van de manoir zijn uniek ingericht en hebben een moderne badkamer en een open haard, geïncorporeerd in het historische gebouw. Alle zijn tevens voorzien van een minibar en een flatscreen tv met dvd-speler.

Het gastronomische restaurant serveert verfijnde seizoensgebonden gerechten met verse, regionale producten. De wellness faciliteiten zijn ontworpen rond de vier elementen als vaste thema’s en bestaan onder meer uit een Finse sauna, een stoombad en een verwarmd binnenzwembad met relaxruimtes.

Bij de accommodatie is er uiteraard gratis, openbare parkeergelegenheid. Huisdieren zijn welkom, wie wil kan er zelfs met de heli landen. Terwijl het centrum van Spa op pakweg een kwartiertje rijden ligt, kunnen golfliefhebbers hun hartje ophalen in de Royal Golf Club des Fagnes, op tien minuten rijden van het hotel.

Reisagenten en MICE-organisators zijn welkom en genieten 8% commissie in deze unieke locatie gelardeerd met discrete luxe, mooie spa- en wellness faciliteiten en een verfijnde keuken.

Robrecht Willaert, hoofdredacteur

Info & contact: https://www.manoirdelebioles.com/nl/     

Comments