Bestemmingen

Royal Hideaway Corales Resort – Een nieuwe wind over Tenerife

Tenerife trekt elk jaar een massa reizigers op zoek naar zon, zee, strand en vertrouwde hotels. Maar waarom hun bekende stekje niet eens omruilen voor iets nieuw? Met de komst van de Royal Hideway Corales Resort is er een aantrekkelijk alternatief voorhanden!

Luxeproduct

Tenerife blijft een populair vakantie-eiland dat jaarlijks heel wat toeristen mag ontvangen. De hotellerie volgt elke ontwikkeling op de voet en beantwoordt zo goed als mogelijk aan de steeds veranderende vraag van de klant. Op 5 februari opende Le Royal Hideaway Corales Resort (114 luxesuites), eigendom van de Barceló Hotel Group, in het hart van de Costa Adeje, ten zuiden van Tenerife. Het resort hanteert het ‘twee in één-principe’ want het complex bestaat uit twee hotels: de Royal Hideway Corales Suites en de adult only Royal Hideaway Beach (121 junior suites). De Royal Hideway Corales Suites is er voor iedereen (families, koppels, groepen,…) en telt enkel suites bestaande uit één, twee of drie kamers, een uitgeruste keuken, salon en terras. 54 suites hebben zelfs een eigen zwembad! De twee vormen samen een harmonieus geheel zowel op architecturaal vlak als wat de decoratie betreft! Het resort won de prijs ‘Best Future Opening 2018’ tijdens de laatste European Hospitality Awards.

Gastronomische verrassingen

De Barceló-groep bestaat uit 4 hotelmerken waarbij de Royal Hideaways het meest exclusief is. De andere drie zijn Barceló, Occidental en Allegro. Corales Resort behoort tot de eerste categorie, en is dus erg geschikt voor de meest veeleisende klant. De bijnaam van het hotel is ‘The Design Experience Hotel’, en de klanten kunnen vrij bewegen tussen de twee resorts (min. leeftijd is 16 jaar voor Corales Beach) en kunnen genieten van de verschillende restaurants die culinaire hoogstandjes op het menu hebben staan.

Restaurant San Hô zal de smaakpapillen van je klanten verwennen met de Nikkei-keuken, een geslaagde combinatie van Peruviaanse en Japanse tradities. Het restaurant Maresía, in handen van de broers Padrón (Michelinsterrenchefs), is een rooftoprestaurant met een erg mooi uitzicht over de kust van Tenerife. Op de kaart vind je gerechten waarbij lokale gastronomie en de zee de hoofdrollen spelen. Maar het resort heeft nog veel extra’s te bieden. Zo nodig je met ‘Chef in Room’ één van de chefs van het resort uit in je eigen suite en geeft hij je een snelle kookcursus! Achteraf geniet je, op je eigen terras, van jullie eigen creaties. Een exclusieve avond gegarandeerd!

Tenerife anders bekeken

Tenerife is erg gekend voor zijn stranden en vele hotels, maar er is meer dan zon-zee-strand! Corales Resort bewijst dit met zijn persoonlijke belevingen die naar de wensen van de klant helemaal op maat worden gemaakt. Duiken vlakbij het eiland El Hierro, een helikoptervlucht boven het eiland en het nationaal park El Teide of genieten van een massage aan het zwembad,… de keuzemogelijkheden zijn eindeloos!

Wanneer je wat van de kust afwijkt, kom je al snel in aanraking met het authentieke Tenerife. Kleine dorpjes, boerderijen,… én wijngaarden! Wit, rosé, rood, mousserende wijnen,… ook dat is Tenerife! De wijnbouwers, zoals die van de wijngaard Altos de Trevejos, laten je met veel trots proeven van hun wijnen. En waarom zou je eens terug aan zee geen privé excursie boeken om met een zeilboot dolfijnen en walvissen te spotten? Moeten we het nog herhalen? De Royal Hideaway Corales Resort stelt alles in het werk om uw klanten onvergetelijke momenten te doen beleven, en dat op slechts 2 uur vliegen vanuit Brussel!

Royal Hideaway op de Belgische markt

Royal Hideaway Corales Resorts is in België te boeken bij Silverjet, Caractère, Go Chic/Transeurope, Thomas Cook, TUI en Exclusive Destinations. De reviews en beoordelingen zijn erg positief, zowel op de hotelwebsite als op externe platformen. De Belgische reisagenten genieten van speciale prijzen wanneer ze een kamer boeken in het resort. U kan zo al een junior suite met zeezicht boeken, inclusief ontbijt, voor 99 euro! Op die manier kan u het hotel zelf ontdekken.

Maria Berruezo de Luque, director of sales and marketing Royal Hideaway Corales Resort: “Het is nog te vroeg om echte cijfers te geven, maar ongeveer 29% van ons cliënteel is Belgen. Hiermee zijn ze de vierde belangrijkste markt, na Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.”

Ingang van de RH Corales Suites, een architecturale parel.

Comments