Cruise

Rony Broun wordt sales director Swan Hellenic

Rony Broun gaat aan de slag bij Swan Hellenic. Hij wordt de regional sales director voor de Benelux, Frankrijk en Monaco. Daarmee geeft hij zijn loopbaan in de cruise-industrie een nieuwe wending. “Het was tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ben blij deel uit te maken van het team van Swan Hellenic en dit nieuwe expeditiecruiseproduct te kunnen introduceren in de markten die ik vertegenwoordig.” Rony Broun is al decennialang een naam in de cruisegemeenschap. De reisagenten kennen hem vooral als vertegenwoordiger van Cunard en recent ook van Silversea. Daarnaast is hij managing director van Cruise Selection.

Swan Hellenic heeft momenteel drie expeditieschepen in aanbouw bij Helsinki Shipyard. Het eerste schip, SH Minerva, wordt in oktober opgeleverd. In het voorjaar van 2022 volgt het zusterschip SH Vega. Beide schepen bieden plaats aan 152 gasten. In de herfst van 2022 volgt het derde schip dat als werfnaam Vega 3 draagt. De derde eenheid zal plaats bieden aan 192 gasten. Aan boord van de schepen genieten de gasten van een verfijnde elegante sfeer.

De rederij zal culturele expeditiereizen aanbieden in afgelegen poolgebieden en minder bezochte regio’s. SH Minerva zal tijdens haar eerste winterseizoen Antarctica, South Georgia en de Falklands bezoeken. In het voorjaar van 2022 bezoekt het schip Zuid-Amerika en vervolgens Kamchatka, de Aleoeten en Alaska. Het zusterschip SH Vega debuteert in IJsland, Spitsbergen en Noorwegen en vaart in het najaar van 2022 via Groenland en Canada naar Zuid-Amerika en Antarctica.

Comments