Hotellerie

RIU koopt tweede hotel op Zanzibar

Het nieuwe hotel de RIU-keten, dat deel zal uitmaken van hun Riu Palace-lijn, is gelegen in het paradijselijke Nungwi Beach naast Riu Palace Zanzibar.

Het nieuwe hotel, gelegen in de Nungwi Beach zone, heeft alle voorzieningen die nodig zijn om van het paradijselijke Zanzibar te genieten. Het is gelegen aan de noordkant van Unguja, het hoofdeiland van de Zanzibar-archipel, iets meer dan een uur rijden van de luchthaven en de hoofdstad. De accommodatie met 149 kamers bieden de maximale luxe van een vijfsterrencategorie en het keurmerk van Riu Palace. Het hotel biedt 24 uur per dag All Inclusive, gratis wifi en een spectaculair restaurant boven zee waar u klant kan genieten van de lokale keuken.

Samen met dit nieuwe hotel heeft RIU ook vijf hectare grond overgenomen, waarop ze van plan is een derde hotel op het eiland te bouwen. De totale investering van de aankoop bedroeg 56 miljoen dollar. Met deze nieuwe aankoop en de aankondiging van de aankoop van land in Senegal afgelopen juni verstevigt de RIU-keten haar inzet op het Afrikaanse continent als nieuwe toeristische bestemming voor het uitbreiden van haar aanbod van zon- en strandhotels. Met deze nieuwe vestiging heeft het hotelbedrijf er nu in totaal zeven hotels in eigendom (vijf in Kaapverdië en twee in Tanzania), naast de vijf in Marokko.

Comments