Cruise

Ritz-Carlton stelt lancering uit tot juli

The Ritz-Carlton Yacht Collection stelt haar opstart andermaal uit met twee maanden. De nieuwe luxerederij start nu pas op 24 juli 2021. De inaugurele afvaart met de Evrima wordt een cruise van Venetië naar Athene. Het eerste Ritz Carlton-schip loopt dit voorjaar in Spanje van stapel en biedt plaats aan 298 passagiers.

Volgens CEO Douglas Prothero ligt de veiligheid en de gezondheid van de toekomstige gasten aan de basis van deze beslissing. “Vanwege de aanhoudende veiligheidsproblemen en reisbeperkingen als gevolg van Covid-19 hebben we beslist om proactief onze eerste afvaart te verplaatsen naar later in het zomerseizoen. We weten dat onze gasten graag naar de Middellandse Zee willen reizen,  daarom hebben we ons herfstprogramma aangepast met bijkomende reizen in het gebied.“

Om in te spelen op de uitdagingen en onzekerheden, heeft The Ritz-Carlton Yacht Collection voor haar zomercruises een flexibel boekingsprogramma opgesteld. Daarbij kunnen gasten tot 31 dagen vóór de afvaart hun reservatie omzetten in een future cruise credit voor een toekomstige reis. Dit cruisetegoed moet binnen de twaalf maanden na de uitgifte worden aangewend en is geldig voor afvaarten tot 14 april 2023.

© rendering The Ritz Carlton Cruise Collection

Comments