Cruise

RIP Captain Merrill Stubing

In Californië is in het weekend acteur Gavin MacLeod overleden. Hij zal de geschiedenis in gaan als kapitein Stubing van The Love Boat. De populaire televisieserie gaf de cruisevakanties in de jaren ’70 en ‘80 van de vorige eeuw een enorme boost. In februari van dit jaar vierde MacLeod zijn 90ste verjaardag.

De opnames van de reeks gebeurden aan boord van schepen van Princess Cruises. In 1986 riep de rederij Gavin MacLeod uit tot wereldambassadeur. Hij verscheen in advertentiecampagnes van Princess Cruises en werd samen met de andere hoofdrolspelers uit The Love Boat uitgenodigd op tal van evenementen en dopen van schepen.

In een mededeling omschrijft de maatschappij  Gavin MacLeod als een goede vriend en dierbaar lid van de Princess Cruises-familie voor meer dan 35 jaar. “Tijdens de tien jaar lopende tv-show en gedurende meer dan drie decennia na het laatste seizoen van de reeks, deelde MacLeod enthousiast zijn passie over de geneugten en avonturen van het verkennen van de wereld tijdens het cruisen. Hij herinnerde er ons altijd aan dat – net zoals de populaire tv-serie – cruisen mensen iets geeft om over te dromen.”

© foto Princess Cruises

Comments