Reisindustrie

Retail Sales Manager TUI Experiences

Ali Chhaib is sinds 1 januari 2020 aan de slag als Retail Sales Manager Western Region (België, Nederland, Frankrijk) voor het B2B platform TUI Experiences. Het platform biedt de mogelijkheid aan de reisagent om meer dan 43.000 activiteiten en excursies in meer dan 130 landen aan te bieden aan hun klanten vóór afreis. Het aanbod van producten gaat van City, Overland, Vliegvakanties en in eigen land. Deze activiteiten kunnen met of zonder een TUI vakantie gekoppeld worden. Ali werkt sinds 2008 bij TUI, waar hij in verschillende rollen werkte bij TUI België en TUI Group. Met de oprichting van TUI Destination Experiences in 2015 werkte hij als Key Account Manager voor TUI Western Region.

In zijn nieuwe rol zal Ali het aanspreekpunt zijn voor de uitrol en de optimalisatie van de verkoop via het B2B platform.  Dit in nauwe samenwerking met de retail owned and 3rd party teams binnen TUI België, TUI Nederland en TUI France.

Er wordt focus gelegd om het platform te optimaliseren en vooral gebruiksvriendelijker te maken voor de reisagent.  Zo is er ondertussen de mogelijkheid om producten op taal of op hotel te filteren. Er komen steeds nieuwe producten en nieuwe bestemmingen bij.

Binnenkort zal het mogelijk zijn om productpresentaties bij te wonen en zal er regelmatig een update verstuurd worden met de platform improvements van TUI Experiences.

Comments