Cruise

Regent Seven Seas Cruises onthult exclusieve nieuwe bestemmingen

Regent Seven Seas Cruises presenteert tussen halfweg 2021 en begin 2022 zeven sensationele nieuwe bestemmingen. Die zijn volgens de rederij uitermate geschikt voor de luxereizigers die hun bucketlist een nieuw leven willen inblazen, unieke bestemmingen willen verkennen of zich willen onderdompelen in nieuwe ervaringen. “Er is een grote behoefte aan luxereizen. We merken dat toekomstige reizen nu al gepland worden om op het juiste moment gemaakt te kunnen worden”, aldus Jason Montague, president en CEO van Regent Seven Seas Cruises.

Seven Seas Splendor begint in 2021 aan haar eerste Baltische en Noord-Europese seizoen. Tijdens haar inaugurele seizoen kunnen gasten kiezen uit een reeks betoverende routes, waaronder de Magnificent Fjords and Peaks-cruise van Londen naar Kopenhagen met vertrek op 6 augustus 2021. Seven Seas Explorer zet volgend jaar voor het eerst koers naar de spectaculaire landschappen van Alaska en biedt gasten een reeks reisroutes van zeven nachten tussen Vancouver en Seward aan. Een hoogtepunt is de Klondike Adventure. Deze weekcruise vertrekt op 1 september 2021 en trakteert gasten op spectaculaire gletsjers, inktblauw water, rotsachtige bergtoppen en diersoorten in het wild, inclusief uitzicht op de Hubbard-gletsjer en Inside Passage.

Op 30 augustus 2021 vertrekt Seven Seas Splendor voor haar allereerste Grand Tour van 59 nachten die de meest populaire havens van West-Europa aandoet. Met 338 gratis excursies om uit te kiezen, zijn gasten verzekerd van een onvergetelijke ervaring. Hoogtepunten zijn onder meer de kleurrijke stad Asilah in Marokko en de olijfgaarden van een familiedomein in Montenegro, waar gasten het beroemde ‘vloeibare goud’ kunnen proeven.

In Azië stelt Regent Seven Seas in oktober 2021 voor het eerst inclusieve land- en hotelprogramma’s voor in Tokio. Het Vibrant Tokyo pre-cruise-programma biedt gasten een gratis verblijf van drie nachten om een van de meest sensationele steden van Azië te ontdekken. Het landarrangement vormt een onderdeel van Seven Seas Explorer’s tiennachtencruise Zen Gardens & Samurai Legends.

Eind 2021 begint Seven Seas Explorer aan haar eerste Azië-Pacific seizoen met acht reisroutes gericht op Australië en Nieuw-Zeeland. Passagiers aan boord van de Holiday Down Under-reis genieten van kerst- en oudejaarsvieringen aan boord van de Seven Seas Explorer vanuit Sydney. In de Caraïben vaart Seven Seas Navigator in januari 2022 als eerste schip van de Regent-vloot naar Îles des Saintes in Guadeloupe. Het eiland is een van de havens op de 30 nachten durende complete Caraïbische rondvaart vanuit Miami.

Tot slot bezoekt de luxerederij voor het eerst sinds 2011 opnieuw Antarctica met de Seven Seas Voyager. Journey to Antarctica, een cruise van 19 nachten met vertrek op 31 januari 2022 biedt gasten gedurende drie dagen een spectaculair uitzicht op enkele van de bekendste bezienswaardigheden van het witte continent waaronder de majestueuze kliffen van Neumayer Channel, de ijzige landschappen van Paradise Bay en het adembenemende onderwaterleven van Dallmann Bay. Om de ervaring nog gedenkwaardiger te maken, kunnen deelnemers genieten van een gratis drie nachten durend Chilian Wonders and Wines pre-cruise landprogramma of een gratis drie nachten post-cruise landprogramma in het levendige Buenos Aires.

© foto Regent Seven Seas Cruises

Comments