Cruise

Regent Seven Seas breidt aanbod in Zuidelijke Caraïben in 2022 uit

Regent Seven Seas Cruises heeft het Caraïbisch seizoen van Seven Seas Navigator voor begin 2022 aangepast met meer keuze en diversiteit aan luxevakanties in de Zuidelijke Caraïben. Het luxeschip stelt tussen januari en april 2022 twaalf cruises van 7 tot 30 nachten voor. Zeven reizen zijn volledig nieuw. Negen routes starten en/of eindigen in Bridgetown (Barbados). Een van de nieuwe afvaarten vertrekt op 25 januari vanuit Cartagena (Colombia). Hoogtepunten van deze cruise zijn onder meer de pitons in St Lucia, de witte zandstranden van St Kitts & Nevis en de overweldigende eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao. In de Oostelijke Caraïben bezoekt het schip op deze cruise van elf nachten verder St. Barts, Antigua, Martinique en Trinidad & Tobago.

“Als leider op het gebied van luxecruises, herzien en verbeteren we voortdurend onze routes om de meest indrukwekkende bestemmingservaring mogelijk te maken. Met onze eerder aangekondigde cruises van en naar Bridgetown die zeer populair bleken te zijn, zijn we enorm enthousiast om meer mogelijkheden te bieden om te cruisen vanuit het hart van het zuidelijk Caraïbisch gebied,” aldus Jason Montague, CEO Regent Seven Seas Cruises.

Ook andere schepen van de rederij bezoeken volgende winter de Caraïben. Jason Montague: “Als onderdeel van Regent’s bredere Caraïbisch seizoen 2021-2022, bezoekt Seven Seas Splendor bestemmingen in het zuiden, oosten en westen van de Caraïben tijdens meerdere afvaarten van december 2021 tot maart 2022. Seven Seas Mariner combineert op een 24-nachten reis de Zuidelijke Caraïben met Zuid-Amerika in november 2021 en verzorgt een tiennachtenreis naar de Oostelijke Caraïben in december 2021. Seven Seas Voyager vaart een tiennachtencruise door de Oostelijke Caraïben in maart 2022.”

© foto Regent Seven Seas Cruises

Comments