Cruise

Regent onthult Concierge Collection 2022

Regent Seven Seas Cruises heeft haar Concierge Collection 2022 onthuld, inclusief natuurwonderen en architectonische meesterwerken. ‘Refinement on the Rails’ combineert het beste van een all-inclusive luxecruise met de mogelijkheid om te genieten van een zorgvuldig samengesteld treinprogramma op een aantal van ’s werelds mooiste en meest fascinerende bestemmingen.

Gasten kunnen een reis maken met de Rocky Mountaineer en het adembenemende landschap van de Canadese Rockies verkennen of ervoor kiezen om een reis naar Venetië in jaren ’20 stijl af te leggen aan boord van de Venice Simplon-Orient-Express die ook de pracht en praal van de Zwitserse Alpen en de Italiaanse Dolomieten toont. Ook bijzonder is een reis aan boord van de Hiram Bingham waar passagiers worden meegesleept door de charme van de oude wereld terwijl zij de Peruaanse hooglanden bereizen onderweg naar Machu Picchu, de stad in de wolken.

“Regent Seven Seas Cruises is verheugd gasten deze verrijkende en luxueuze ervaringen te bieden om zich echt onder te dompelen in enkele van ’s werelds meest bijzondere bestemmingen, terwijl ze tegelijkertijd genieten van de ongeëvenaarde Regent-ervaring met alle luxe inbegrepen,” aldus Graham Sadler, senior vice president & managing director EMEA bij Regent Seven Seas Cruises.

Vier pakketten van 12 tot 18 dagen combineren tussen mei en september 2022 een luxe zomercruise langs de kust van Alaska op de Seven Seas Mariner met een indrukwekkende treinreis op de iconische Rocky Mountaineer.

In Europa koppelt het programma de tijdloze glamour aan boord van de Venetië Simplon-Orient-Express met de parels van de Middellandse Zee. Op deze formule van 12 tot 14 nachten worden gasten in mei en oktober 2022 verleid door een iconische treinreis en chique bestemmingen aan de Franse en Italiaanse Rivièra’s aan boord van de Seven Seas Voyager.

Het Hiram Bingham-arrangement biedt een onvergetelijke reis van Noord- naar Zuid-Amerika waarbij gasten de kleuren, cultuur en gewoonten van deze diverse bestemmingen leren kennen in combinatie met een cruise aan boord van de Seven Seas Mariner. Dit 19-nachten durende cruise- en landprogramma vertrekt vanaf 3 november 2022.

© foto Regent Seven Seas Cruises

Comments