Cruise

Regent noemt nieuwste schip Seven Seas Grandeur

Regent Seven Seas Cruises noemt haar nieuwste schip Seven Seas Grandeur. Jason Montague, president en chief executive officer van Regent Seven Seas Cruises omschrijft het vaartuig als de nieuwste evolutie in luxecruisen. “De verfijnde stijl, weergaloze elegantie en adembenemende schoonheid zullen alle verwachtingen van onze gasten overtreffen. We zijn enorm trots dat we eind 2023 een zesde lid mogen verwelkomen in de meest luxueuze vloot ter wereld. Het is een bewijs van de groeiende vraag naar luxecruises die het merk Regent drijft dankzij het perfecte formaat van onze schepen die ongeëvenaarde ruimte op zee bieden.”

Seven Seas Grandeur biedt plaats aan 750 gasten en heeft een brutoregistertonnage van 55.254. Hiermee biedt het schip een van de hoogste ruimteverhoudingen en personeel-tot-gastverhoudingen in de branche. Ze is een zusterschip van Seven Seas Explorer en Seven Seas Splendor. Meer details over de suites, restaurants, voorzieningen en ervaringen aan boord van Seven Seas Grandeur worden de volgende maanden onthuld in de aanloop naar haar debuut in 2023. Het inaugurele seizoen wordt onthuld op 22 september 2021. Op dat ogenblik openen ook de reservaties.

Compass Rose, het hoofdrestaurant op de Regent-schepen, krijgt alvast een volledig nieuw interieur. Hoewel de restaurants aan boord van alle Regent-schepen voortreffelijk zijn, wilde de rederij met Seven Seas Grandeur’s Compass Rose een ruimte creëren die een lust voor het oog is. Het nieuwe ontwerp begint al buiten het restaurant met een delicate, trapsgewijs waterval-sculptuur dat rust uitstraalt en is gemaakt met metaal dat door een laser is uitgesneden en handgeblazen glas. Eenmaal binnen worden gasten begroet door een hemel van verweven kristal en verlichte bomen met houten randen. Die koepel moet gasten de indruk geven dat ze dineren in een betoverd bos.

Als de zon ondergaat en het diner wordt geserveerd, zullen de passagiers volgens de rederij versteld staan van de vloer tot plafondverlichting bestaande uit duizenden individueel geplaatste bladeren met kristallen facetten die zijn ingelegd op de caleidoscoop van pilaren en takken die het restaurant omhullen. Een met sterren bestrooid uitzicht op de oceaan wordt ook geboden door honderden fonkelende lichtjes rondom de ramen.

© rendering Regent Seven Seas Cruises

Comments