Cruise

Recordboekingen voor Regent Seven Seas 2023 World Cruise

Regent Seven Seas Cruises heeft net als vorig jaar een boekingsrecord verbroken voor de wereldcruise, met een verdubbeling van het aantal boekingen in vergelijking met de 2022 World Cruise. De rederij ervaarde de langste wachtlijst voor een wereldcruise ooit, met Penthouse Suites en alle hogere suitecategorieën binnen enkele uren uitverkocht. Regent’s 2023 World Cruise is de langste wereldcruise van de rederij sinds 2011 en neemt gasten in 143 nachten mee van Miami naar Barcelona.

“Er wordt altijd lang uitgekeken naar onze wereldcruises en ik ben zeer verheugd met de reactie op de 2023 World Cruise, zeker gezien de uitdagingen op het gebied van de volksgezondheid waar we momenteel mee te maken hebben”, aldus Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Deze recordbrekende lanceringsdag van de 2023 World Cruise laat zien dat mensen geïnteresseerd zijn in het maken van lange cruises naar exotische landen, evenals het verlangen naar luxereizen van onze gasten. Het is een bewijs van de ongeëvenaarde Regent-ervaring die onze uitstekende crew heeft geperfectioneerd.”

De 2023 World Cruise neemt gasten van 7 januari tot 30 mei 2023 mee op een onvergetelijke reis van Miami naar Barcelona. In 143 nachten of bijna vijf maanden bezoekt de Seven Seas Mariner 72 havens in Zuid-Amerika, de Stille Zuidzee, Australië, Zuidoost-Azië, Afrika, het Indiase subcontinent, het Midden-Oosten, Afrika en Spanje. Aan land kunnen gasten genieten van gratis excursies in 42 landen, waaronder toegang tot maar liefst 48 Unesco-werelderfgoedsites. In 11 havens spendeert het schip zelfs de nacht, wat de perfecte gelegenheid geeft om de bestemming in detail te kunnen ontdekken. Daarnaast worden gasten getrakteerd op drie exclusieve evenementen aan land op de exotische bestemmingen Bali, Singapore en Walvis  Bay in Namibië, evenals een glamoureus gala in Miami voorafgaand aan de cruise.

Montague voegt toe: “Met een groot aanbod aan 356 gratis landexcursies en een focus op minder bereisde gebieden zoals Polynesië en Melanesië, Zuidoost-Azië en de westkust van Afrika, is onze 2023 World Cruise een van de langste en meest spannende cruises die we ooit hebben samengesteld. In combinatie met onze zeer persoonlijke service aan boord en het feit dat alle denkbare luxe is inbegrepen, zorgt de reis voor een werkelijk ongeëvenaarde ervaring en de perfecte omgeving voor gasten om levenslange herinneringen te creëren in het gezelschap van gelijkgestemden. ”

© foto Regent Seven Seas Cruises

Comments