Cruise

Ralph Lauren kleedt topsuites Oceania’s Vista aan

Oceania Cruises gaat een samenwerking aan met Ralph Lauren Home voor de inrichting van de topsuites aan boord van haar nieuwste schip Vista. ‘Van het meubilair tot de accessoires en kunstwerken is alles bedoeld om onze gasten in stijl en comfort te omringen en het ultieme thuisgevoel te creëren,” zegt Bob Binder, CEO van Oceania Cruises.

Het nieuwe vlaggenschip van Oceania dat in het voorjaar van 2023 in de vaart komt, zal beschikken over drie ruime Owner’s Suites die zich uitstrekken over de volledige breedte van het schip en een totale oppervlakte hebben van 223 m². Deze luxe-accommodatie wordt exclusief gestyled door Ralph Lauren Home. Oceania vergelijkt ze met de ultieme appartementen aan zee met iconische Ralph Lauren-meubelen en kenmerkende decoratieve elementen die resulteren in een weelderige, maar comfortabele esthetiek.

Daarnaast gaat de boetiekrederij ook scheep met de Amerikaanse designer voor de meubelen en aankleding van de bibliotheek op dek 15. Die zal net als de topsuites worden ingericht met glazen wanden voor een onbelemmerd zeezicht.

Met de details van de topsuites heeft Oceania nu het laatste tipje van de Vista onthuld. Op 9 september publiceert de rederij de routes voor het openingsseizoen. Een week later, op 15 september start de verkoop. Vista komt in april 2023 in de vaart en zal tijdens haar eerste seizoen 24 landen over vier continenten bezoeken.

© renderings Oceania Cruises

Comments