Car rental

Rafael Perez Carmona naar Sunny Cars

Rafael Perez Carmona is vanaf vandaag aan de slag bij Sunny Cars als District Sales Manager voor Brussel en Wallonië. In deze rol wordt hij verantwoordelijk voor de verkoop van all-in autohuur door reisagenten in deze regio en is hij hun nieuwe aanspreekpunt. Hij zal hen helpen met het verhogen van de conversie o.a. door middel van het geven van trainingen, het meedenken over acties en andere verkoop bevorderende activiteiten.

Rafael is al bijna tien jaar actief in de reiswereld en dat in diverse salesfuncties, o.a. bij touroperator Lagrange en sinds 2016 bij The Walt Disney Company Parks & Resorts als Account Manager. Onder zijn leiding is Disney gestart met het rechtstreeks verkopen aan de reisagent zonder tussenpersoon. Vanuit die positie maakt Rafael nu de overstap naar Sunny Cars.

Olivier Giacomini, head of sales Belgium & France bij Sunny Cars, over de aanstelling van Rafael: “We zijn heel erg blij met Rafael als nieuwe aanwinst voor ons team. Met zijn ervaring in de reisbranche en zijn sprankelende persoonlijkheid hebben we een waardige opvolger voor Ignace Vermeylen gevonden.”

Vanaf vandaag worden de verantwoordelijkheden van Rafael bij The Walt Disney Company Parks & Resorts overgenomen door Kristof Heirman.

Comments