Reisindustrie

Radisson Hotel Group verwelkomt Radisson Collection

 

Zaterdag 26 september

Radisson Hotel Group verwelkomt buitengewoon segment in Brussel met Radisson Collection

Radisson Hotel Group kondigt met trots de opening aan van het eerste Radisson Collection hotel in België en in Brussel, het hart van Europa. De opening van het toonaangevende Radisson Collection Hotel Grand Place Brussels volgt na een opmerkelijke transformatie van het hotel, waarbij aanzienlijk is geïnvesteerd om het voormalige Radisson Blu Royal Hotel naar een hoger niveau te tillen. Radisson Collection is het premium lifestylemerk van Radisson Hotel Group. Het is voorbehouden aan de meest uitgelezen luxepanden met een unieke gastenervaring, uitzonderlijk vormgegeven interieurs, gepersonaliseerde dienstverlening en een compleet scala aan voorzieningen. De 282 kamers en openbare ruimtes werden volledig gerenoveerd en herontworpen in samenwerking met Rafael de La Hoz, één van ‘s werelds meest prestigieuze en eerbiedwaardige architectuurbureaus dat staat voor uitmuntend design, innovatie en duurzaamheid. Het Radisson Collection Hotel Grand Place Brussels telt twee stijlvolle restaurants met verfijndegrillgerechten en Chinese specialiteiten, 18 hedendaagse vergaderruimtes, een Executive Lounge, een Presidential Suite en een fitnesscentrum. De opvallende postmodernistische architectuur van het hotel, waaronder het bekende atrium met een glazen dak van zeven verdiepingen hoog, dateert van de opening van het hotel in 1989. Het geraffineerde, stijlvolle nieuwe interieur doet de locatie van het hotel eer aan en vormt een ideaal kader voor een hedendaage levensstijl, waarbij modern design en uitzonderlijke ervaringen elkaar ontmoeten. Brussel, de ideale plek Federico J. González, de CEO van Radisson Hotel Group: “Brussel is de ideale plek voor onze eerste Belgische locatie in de Radisson Collection. Brussel is het centrum van Europa en blijft met zijn ongeëvenaarde internationale uitstraling de eerste keuze voor internationale congressen en zakelijke bijeenkomsten. We kijken er naar uit om gasten van over de hele wereld te verwelkomen op deze markante, nieuw vormgegeven locatie. Wij heten hen graag welkom op deze buitengewone plek.”

Hybrid Solutions: Hybrid Rooms en Hybrid Meetings

Tegelijk met de opening van het Radisson Collection Hotel Grand Place Brussels kondigt Radisson Hotel Group met trots de lancering aan van zijn nieuwe Hybrid Solutions, bestaande uit Hybrid Rooms en Hybrid Meetings. Radisson Hotel Groups Hybrid Meetings bieden een ideale combinatie van persoonlijke en virtuele bijeenkomsten dankzij een beeld-, geluid- en videoconferentiesysteem met dubbele schermen, een draadloze presentatieklikker, snelle internetverbinding en meer. Terwijl de wereld zich blijft aanpassen aan het “nieuwe normaal” en de aanhoudende reisbeperkingen, kunnen organisatoren nu kiezen voor virtuele deelnameopties en hybride formules waarbij kleinschalige vergaderingen ter plaatse worden uitgezonden naar deelnemers op afstand en satellietlocaties. Radisson Hotel Group is een partnerschap aangegaan met Zoom, de leider op het vlak van moderne bedrijfsvideocommunicatie, om zijn klanten een soepele ervaring te bieden voor virtuele en hybride vergaderingen en evenementen. Hybrid Rooms vormen de perfecte combinatie van een hoogtechnologische kantooromgeving met het comfort van een hotelroom uit het topgamma voor een productieve, gespecialiseerde, rustige werkplek voor de zakenreiziger, de recreatieve gast en de lokale dagjestoerist. Hybrid Rooms bieden eenvoudige connectiviteit met extra schermen, videoconferentiefaciliteiten, draadloze toetsenborden, muizen en speakers, printdiensten, kantoormateriaal, onbeperkte koffie en thee, toegang tot wellnessfaciliteiten en vele andere voordelen.

Radisson Hotel Groups Hybrid Solutions zijn op dit moment beschikbaar op 50 selecte hotellocaties in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Ze beantwoorden aan de snelveranderende levensstijl van hedendaagse reizigers en hun groeiende verwachtingen wanneer zij in onze hotels verblijven, werken en vergaderen. De uitbereiding van de Hybrid Solutions wordt in 2020 en 2021 verder gezet.

 

Gezondheid en veiligheid voorop: Radisson Hotels Safety Protocol

Meer dan ooit tevoren krijgt de gezondheid van onze gasten en medewekers de hoogste prioriteit voor Radisson Hotel Group. In mei werkte de Groep samen met SGS, ‘s werelds toonaangevende inspectie- en certificeringsfirma, aan de implementatie van het Radisson Hotels Safety Protocol. Dit protocol garandeert de hoogste standaard op het vlak van hygiëne en vormt een verdere versterking van de bestaande, strenge richtlijnen van Radisson Hotel Groep op dit gebied. Deze richtlijnen omvatten desinfectievoorzieningen voor de handen bij alle ingangen, het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en plexischermen, verhoogde regelmaat van reiniging en uitgebreide opleidingen voor het personeel.

Voor meer informatie: https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-collection-grand-place-brussels

 


 

 

Comments