Cruise

Princess schrapt Southampton-afvaarten tot 25 september

Princess Cruises heeft alle afvaarten met de Sky Princess, Regal Princess en Island Princess vanuit Southampton opgeschort tot 25 september. Voor de Britse markt wil de rederij in de nazomer met twee schepen een reeks kortere cruises organiseren. Die zullen vanaf eind deze maand te boeken zijn. De cruise met de Regal Princess die dit najaar was gepland richting Canada wordt vervangen door een reeks Europese reizen, waaronder een minitrip die Zeebrugge en Rotterdam zal aanlopen.

Jan Swartz, President Princess Cruises: “We delen in de teleurstelling van onze gasten over deze geannuleerde reizen en waarderen het voortdurende begrip en de medewerking van onze trouwe gasten en reisagenten. Princess Cruises blijft in nauw contact met de Britse regering om de nieuwste richtlijnen voor internationale gasten te volgen.”

Passagiers op de getroffen afvaarten, kunnen hun reservatie overzetten op een gelijkaardige cruise in 2022. Ze kunnen volgend jaar vertrekken tegen het 2021-tarief. Als alternatief kunnen de gasten kiezen voor een toekomstig cruisetegoed ter waarde van 100 procent van het betaalbare bedrag verhoogd met een niet-restitueerbaar future cruise credit van 10 procent.

© foto Princess Cruises

Comments