Cruise

PONANT neemt 4de PONANT EXPLORERS in gebruik

Op 14 juni nam PONANT zoals gepland Le Dumont-d’Urville in gebruik, het 9de schip in zijn vloot. Het schip verliet de Noorse haven Sovik en zette koer naar Bergen voor zijn eerste cruise.

“Een dergelijk leveringsritme vormt een primeur in de geschieenis van de Franse koopvaardij: het gaat immers om het vierde schip in de PONANT EXPLORERS-reeks op twaalf maanden tijd. Door het uitbreiden van onze vloot bieden we onze passagiers een steeds bredere waaien aan bestemmingen,” aldus Jean Emmanuel Sauvée, voorzitter van PONANT.

PONANT prijst opnieuw het professionalisme van VARD, de Noorse dochtermaatschappij van de Italiaanse scheepsbouwer FINCANTIERI, zowel voor het ontwerp en de constructie van de nieuwe units als het naleven van de leveringstermijnen.

Zijn kleine formaat met slechts 92 hutten en suites, elk voorzien van een eigen balkon of terras, een strak en uitgesproken ontwerp en design, de allernieuwste technologie en respect voor het milieu, maken van Le Dumont-d’Urville het perfecte voorbeeld van de nieuwe generatie schepen onder Franse vlag.

Comments