Cruise

Ponant en Relais & Châteaux kondigen samenwerking aan

Na de gastronomische themacruises met Ducasse Conseil en het Franse gastronomische magazine ‘Cuisine et Vins de France’, slaat Ponant nu ook de handen in elkaar met Relais & Châteaux en breidt haar aanbod van gastronomische themacruises verder uit. In een eerste fase kondigden de partners drie gastronomische cruises aan tussen Saint-Malo en Nantes in september 2020 op de Jacques Cartier, van Lissabon naar Dakar in oktober 2020 op Le Dumont d’Urville en van Shanghai naar Haiphong in oktober 2020 aan boord van Le Lapérouse. De chef-koks van Relais & Châteaux zullen tijdens de volledige duur van de cruises aanwezig zijn op het schip. Ze verwennen de passagiers met twee galadiners en twee unieke gerechten die ze speciaal voor deze cruises op uw bord toveren. Daarnaast kunnen de Ponant-passagiers een kookworkshop volgen en een lezing bijwonen. Naargelang de cruises en de uitstappen die op het programma staan, trekt de chef-kok ook naar een plaatselijke markt om er unieke streekproducten te ontdekken.

© PONANT – Relais & Châteaux

Comments